Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Instiintare de plata - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Instiintare de plata

3 replies to this topic

#1 rammi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 08 October 2009 - 10:50 AM

Buna ziua,

Pentru tichetele da masa pe luna septembrie am facut comanda , am primit instiintarea de plata si implicit am facut plata in data de 30 septembrie . Factura finala de tichete are data de 01 octombrie . Intrebarea mea este ....... pot sa inregistrez cheltuiala cu tichetele de masa in septembrie ?

Multumesc frumos .

#2 Danutzaa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 08 October 2009 - 10:58 AM

da, prin 408 si reglezi in octombrie

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 09 October 2009 - 05:39 PM

#3 rammi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 08 October 2009 - 12:09 PM

Prin 408 fac plata in septembrie . Vroiam sa stiu daca pot sa fac inregistrarile pe 642 in septembrie , pe baza instiintarii de plata .

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 09 October 2009 - 05:39 PM

#4 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 08 October 2009 - 12:43 PM

De vreme ce sunt tichete de masa pentru luna septembrie ele trebuie trecute la cheltuielile lunii septembrie, indiferent de cand se factureaza si de cand se plateste factura.
Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL