Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
inregistrari contabile imputatii curte de conturi - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

inregistrari contabile imputatii curte de conturi

1 reply to this topic

#1 nastasacarmen

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 13 October 2009 - 03:18 AM

va rog daca ma puteti ajuta cu niste inregistrari contabile pentru urmatoarea situatie:

in urma controlului curtii de conturi a fost imputata suma de 20.000 lei aferenta lucrarilor de reparatii curente (611) din anul precedent (2008). 10.000 de lei au fost varsati de catre constructor, in contul: 24650285, restul de 10.000 vor fi recuperati din lucrari ce vor fi efectuate in scoala pana la sf anului.

care sunt inregistrarile contabile?
la ce articol bugetar apar cei 10.000 in detalierea cheltuielilor?

multumesc mult pentru ajutor

#2 trikule

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 150 Postari:

Postat 21 October 2009 - 05:57 PM

[quote name='nastasacarmen' date='Oct 13 2009, 04:18 AM' post='211898']
va rog daca ma puteti ajuta cu niste inregistrari contabile pentru urmatoarea situatie:

in urma controlului curtii de conturi a fost imputata suma de 20.000 lei aferenta lucrarilor de reparatii curente (611) din anul precedent (2008). 10.000 de lei au fost varsati de catre constructor, in contul: 24650285, restul de 10.000 vor fi recuperati din lucrari ce vor fi efectuate in scoala pana la sf anului.

care sunt inregistrarile contabile?
la ce articol bugetar apar cei 10.000 in detalierea cheltuielilor?

Depinde cum a hotarat controlul de la Curtea de conturi, de obicei raspunsurile acolo le gasesti, in materialul lasat dupa incheierea auditului.
Dar ce nu inteleg eu e altceva, ce cont e ala: 24650285.

In orice caz, parerea mea este ca, referindu-se la anul 2008, ar trebui sa se constituie venituri din anii precedenti.

Similar Topics Collapse

7 useri citesc topicul

0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL