Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
achizitii publice - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

achizitii publice

3 replies to this topic

#1 tucu_ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 16 October 2009 - 08:20 AM

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: ce conditii trebuie sa indeplineasca persoana care se ocupa de achizitii publice? Unde as putea gasi in lege ceva legat de acest subiect?
Multumesc!

#2 rodica 41

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 22 October 2009 - 06:51 PM

Vezi postareatucu_ro, la Oct 16 2009, 09:20 AM, a spus:

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: ce conditii trebuie sa indeplineasca persoana care se ocupa de achizitii publice? Unde as putea gasi in lege ceva legat de acest subiect?
Multumesc!
OUG34/2006
de regula trebuie sa ai studii superioare dar se poate si cu studii medii iar institutia sa te trimita la perfectionare
nu sunt conditii deosebite trebuie sa fii numit de conducere

#3 michi dtru

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 276 Postari:

Postat 04 November 2009 - 07:21 PM

Poate posta cineva Ordonanta de urgenta nr 34/2006? Eventual actualizata la zi...

Va multumesc anticipat.
mdtru

#4 eliotys

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 118 Postari:

Postat 05 November 2009 - 09:26 AM

toata legislatia privitoare la achizitii publice o gasesti pe www.e-licitatie.ro

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL