Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
moderatori in forum - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

moderatori in forum

3 replies to this topic

#1 Coutally

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 13 October 2009 - 11:54 PM

De ce există atât de mulți moderatori globali (mai ales) pe un forum.. relativ mic?

#2 a.d.n.

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 537 Postari:

Postat 14 October 2009 - 09:17 AM

Pentru: Coutally

Pentru ca muuulti dintre cei care activeaza pe acest forum posteaza total aiurea, iar moderatorii "fac curat", atat cat le permite timpul lor liber. Fiecare modereaza cat doreste. Dupa parerea mea, cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine!
Iar daca nu esti moderator global, iti e imposibil sa moderezi atat cat ar trebui.

Inclusiv postarea ta, e pusa intr-un topic inadecvat: nu are nicio legatura cu meditatiile... S-o mutam la "Sugestii si reclamatii"?

#3 Coutally

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 14 October 2009 - 12:51 PM

Era o simplă curiozitate, iar curiozitățile dau naștere gândurilor.
Dacă o consideri nepotrivită, poți să o ștergi, nicio problemă din partea mea.

Dar nu cred că are rost să o muți, nu am nicio reclamație de făcut.
Intenția mea nu a fost să creez flame.

#4 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 17 October 2009 - 04:46 PM

o mutam la "despre forum" :biggrin:

apoi :

forumul nu e "relativ mic" ci mai degraba "relativ mare"
6 moderatori globali (ca toti sunt globali, cu exceptia lui ABC) nu sunt multi, nici putini, sunt numai bine, munca noastra se bazeaza pe voluntariat astfel ca lucram fiecare cand avem timp, chef, dorinta...

sa gestionezi de-a lungul anilor peste 200.000 mesaje a peste 70.000 membrii inreg. (la inceput postau si vizitatorii) nu-i de ici-colea, e nevoie de cativa moderatori pt asta.

numai bine.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL