3 replies to this topic
Postat 13 October 2009 - 11:54 PM
Postat 14 October 2009 - 09:17 AM
Pentru: Coutally
Pentru ca muuulti dintre cei care activeaza pe acest forum posteaza total aiurea, iar moderatorii "fac curat", atat cat le permite timpul lor liber. Fiecare modereaza cat doreste. Dupa parerea mea, cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine!
Iar daca nu esti moderator global, iti e imposibil sa moderezi atat cat ar trebui.
Inclusiv postarea ta, e pusa intr-un topic inadecvat: nu are nicio legatura cu meditatiile... S-o mutam la "Sugestii si reclamatii"?
Pentru ca muuulti dintre cei care activeaza pe acest forum posteaza total aiurea, iar moderatorii "fac curat", atat cat le permite timpul lor liber. Fiecare modereaza cat doreste. Dupa parerea mea, cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine!
Iar daca nu esti moderator global, iti e imposibil sa moderezi atat cat ar trebui.
Inclusiv postarea ta, e pusa intr-un topic inadecvat: nu are nicio legatura cu meditatiile... S-o mutam la "Sugestii si reclamatii"?
Postat 14 October 2009 - 12:51 PM
Era o simplă curiozitate, iar curiozitățile dau naștere gândurilor.
Dacă o consideri nepotrivită, poți să o ștergi, nicio problemă din partea mea.
Dar nu cred că are rost să o muți, nu am nicio reclamație de făcut.
Intenția mea nu a fost să creez flame.
Dacă o consideri nepotrivită, poți să o ștergi, nicio problemă din partea mea.
Dar nu cred că are rost să o muți, nu am nicio reclamație de făcut.
Intenția mea nu a fost să creez flame.
Postat 17 October 2009 - 04:46 PM
o mutam la "despre forum" :biggrin:
apoi :
forumul nu e "relativ mic" ci mai degraba "relativ mare"
6 moderatori globali (ca toti sunt globali, cu exceptia lui ABC) nu sunt multi, nici putini, sunt numai bine, munca noastra se bazeaza pe voluntariat astfel ca lucram fiecare cand avem timp, chef, dorinta...
sa gestionezi de-a lungul anilor peste 200.000 mesaje a peste 70.000 membrii inreg. (la inceput postau si vizitatorii) nu-i de ici-colea, e nevoie de cativa moderatori pt asta.
numai bine.
apoi :
forumul nu e "relativ mic" ci mai degraba "relativ mare"
6 moderatori globali (ca toti sunt globali, cu exceptia lui ABC) nu sunt multi, nici putini, sunt numai bine, munca noastra se bazeaza pe voluntariat astfel ca lucram fiecare cand avem timp, chef, dorinta...
sa gestionezi de-a lungul anilor peste 200.000 mesaje a peste 70.000 membrii inreg. (la inceput postau si vizitatorii) nu-i de ici-colea, e nevoie de cativa moderatori pt asta.
numai bine.
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
Urari pt membrii forumului |
Arhiva | Otilia Alupei |
|
|
|
Probleme accesare / logare forum Conta |
Probleme tehnice, sugestii, reclamatii | sirius |
|