Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Masina in buget - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Masina in buget

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 moto_mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 23 October 2009 - 08:32 AM

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati: sunt la ONG si trebuie sa fac bugetul de venituri si cheltuieli si nu stiu ce sa trec , pentru ca vor sa ia o masina la anul, ca si cheltuiala ar intra numai amortizarea, dar am nevoie sa bugetez intreaga valoare, deoarece toti banii ii obtin din contributii.
Va multumesc mult pt un eventual raspuns.

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL