Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
reglare impozit - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

reglare impozit

2 replies to this topic

#1 blueeyes_hart

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 62 Postari:

Postat 27 October 2009 - 10:17 AM

buna ziua, am preluat si eu o firma si are pe 441 , debit, 36000 si nu stiu cum sa ii reglez acum, deoarece ei nu au fost platiti in plus ci doar, cred ca nu s-au inregistrat. spun cred intrucat nu am decat balanta si nimic din program sau listari. cum reglez un profit care nu apare in ctb, decat plata acestuia??

#2 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 27 October 2009 - 04:23 PM

verifica si fisa de la administratie, iar daca impozitul s-a declarat, s-a platit si nu s-a inregistrat in conta, trebuie inregistrezi prin 117 si sa faci rectificative la 101 (daca provine din anii anteriori) sau sa inregistrezi anul asta, daca provine din anul asta.

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 27 October 2009 - 05:09 PM

Vezi postareablueeyes_hart, la Oct 27 2009, 12:17 PM, a spus:

are pe 441 , debit, 36000 si nu stiu cum sa ii reglez acum, intrucat nu am decat balanta si nimic din program sau listari.

Intai verifici bine in contabilitate si abia apoi reglezi (balante anterioare, bilant, reg evid fiscala, decl 100, 101, reg jurnal etc). Pe urma verifici fisa de la fisc, sa nu fie acolo o eroare. Altfel nu te apuca. Este raspunderea ta

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL