Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Taxa de publicitate imobiliara la ANCPI - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Taxa de publicitate imobiliara la ANCPI

6 replies to this topic

#1 gabrielacomann

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 23 July 2009 - 11:16 AM

Cum inregistrati taxa de publicitate imobiliara? 635, 623 sau 628?
dar publicarea in monitorul oficial?
Astept un raspuns urgent, merci

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 23 July 2009 - 12:02 PM

depinde ce fel de firma esti, pentru o firma imobiliara poti inregistra in 635 cu analitic distinct
Ce publici in Monitorul Oficial? actele de schimbare statut etc sunt in 201, de exemplu

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 23 July 2009 - 12:03 PM

#3 leu50

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 646 Postari:

Postat 23 July 2009 - 08:55 PM

Cred ca 635, intrucat este taxa, nu aveti contract, si nu este publicitate pentru entitate.

#4 gabrielacomann

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 24 July 2009 - 08:47 AM

Vezi postareamihaela_cva, la Jul 23 2009, 01:02 PM, a spus:

depinde ce fel de firma esti, pentru o firma imobiliara poti inregistra in 635 cu analitic distinct
Ce publici in Monitorul Oficial? actele de schimbare statut etc sunt in 201, de exemplu
sunt un SRL care a cumparat un teren, si care trebuie sa platesc toate taxele notariale plus aceasta taxa ANCPI
in 201 se pun actele la infiintarea societatii, numai atunci reprezinta cheltuieli de constituire, dupa aceea, nu cred ca mai am justificare sa le pun in 201

#5 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 25 July 2009 - 08:13 AM

in 201 se pun nu numai actele de constituire, ci si cele de modificare a statului societatii, care si ele se publica in Monitorul Oficial.
In pretul terenului poti sa adaugi taxele irecuperabile generate de achizitia acestuia. O alta opinie este trecerea lor in 635, 628.

#6 Gurita Ana

Nou

• Members
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 20 October 2009 - 02:16 PM

Buna,

Va cer parerea in legatura cu taxa de publicitate de 3%, cu urmatoarele situatii:
1. cumpar spatiu publicitar:
% = 401
628 (servicii reclama publicitate)
4426 (tva aferent acestor servicii)
635 (taxa publicitate 3%)

2. vand mai departe acest spatiu publicitar:
411 = %
704 (servicii reclam si public)
4427 (tva aferent acestor serv)
462 (taxa de publicitate 3%) . Aceasta taxa de publicitate o incases de la client pentru a fi platita la Primaria sectorului respectiv.

3. plata taxei de publicitate 3% la Primaria de sector.
462 = 5121

Sunt corect facute inregistrarile?

#7 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 24 October 2009 - 09:33 PM

Nu se dubleaza plata taxei catre Primarie in situatia expusa de tine? O data o plateste cel de la care cumperi si o data tu?
Tu practic esti un intermediar. Din cate stiu eu, obligatia constituirii si platii la Primarie a acestei taxe, revine primului din lant.
In situatia ta, cel care iti vinde spatiul publicitar nu declara si plateste aceasta taxa la Primarie?
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL