Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
resortare deseuri - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

resortare deseuri

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 corneliuss

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:

Postat 12 November 2009 - 03:27 PM

Sper ca postez bine aici... Va rog, am o nelamurire:

O societate colectoare de deseuri... fier vechi, tabla, neferoase... etc...

Se cumpara 1000 kg fier la 0,3 lei/kg, de la populatie, pe baza de adeverinta de primire si plata (deci fara tva). Prin resortare se obtin, sa zicem, 900 kg fier si 100 kg aluminiu. Mentionez ca, daca s-ar fi cumparat aluminiu, ar fi fost la pretul de 2,5 lei/kg.

Intrebarea mea este: aceasta resortare necesita inregistrari contabile suplimentare?

Eu as face asa: 100 kg de fier le transfer la aluminiu, dar cu pretul de fier.

371.fier = 401 -30 lei (100*0,3)
371.aluminiu = 401 30 lei

Iar cand voi vinde aluminiu, il voi scadea din gestiune la valoarea de intrare, adica 0,3 lei/kg. O fi corect? Mai lucreaza cineva cu deseuri?

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL