Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
diurna si cazare in deplasare pfa - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

diurna si cazare in deplasare pfa

2 replies to this topic

#1 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 21 November 2009 - 11:28 PM

Buna seara,
am gasit niste postari pe forum in legatura cu diurna la PFA, dar nu m-am lamurit daca in cazul in care a avut cineva(PFA) control de la finante a fost ok sa se prezinte un ordin de deplasare completat pe verso cu diurna acordata persoanei titulare a PFA. A Avut cineva ceva de comentat?
Va rog, pe cei care v-ati decontat diurna, sa imi spuneti si mie cum ati procedat astfel incat sa fie totul perfect la un eventual control.

De asemenea, am vazut in HG care reglementeaza diurna si cheltuielile de deplsare ale angajatilor(ceea ce ma nedumerste, pt ca ma aflu in cazul unui PFA, deci nu al unui salariat), am vazut ca se pot deconta cheltuieli cu cazarea in limita a 30 ron.noapte, in cazul in care nu exista documente (facturi, chitante, emise pe numele firmei) care sa dovedeasca ca s-a achitat cazarea intr-o deplasare. Procedeaza cineva la o asemnea decontare? Se considera cheltuiala deductibila? pt ca in Codul Fiscal nu am vazut sa scrie despre acesti 30 ron niciunde.

Mutlumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde

Chiar nimeni nu se gaseste intr-o asemenea situatie?

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 09 April 2010 - 12:46 AM

#2 nicofolo

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 09 December 2009 - 11:22 PM

Buna ziua,

Eu am decontat diurna pe baza unei dispozitii de plata in care am specificat perioada si unde s-a facut deplasarea.
Evident am mai avut si alte chitante care sa dovedeasca ca am fost acolo: bonuri de benzina dina afara localitatii, masa, din cand in cand au fost si facturi de cazare.
La control au comentat putin dar in final au acceptat.

#3 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 11 January 2010 - 10:52 PM

Imi cer scuze ca raspund asa tarziu, desi era in interesul meu. Va multumesc pt opinie si va doresc succes in continuare!

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL