Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
DESFIINTARE POST - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

DESFIINTARE POST

1 reply to this topic

#1 LOPY

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 30 November 2009 - 12:17 AM

Am dat in judecata angajatorul pentru o retrogradare ce mi-a fost data nelegal, am castigat procesul, in timp ce ne judecam, serviciul in cadrul caruia lucram a fost externalizat si preluat de o alta societate, acum s-a facut recurs de catre angajator dar nu stiu ce se va intampla daca voi castiga si recursul, hotararea va fi de reangajare in postul avut anterior, dar... serviciul in cadrul caruia lucram nu mai face parte din societatea cu care ma judec! Ce ma sfatuiti sa fac, sa anunt asta la urmatorul termen al recursului??? Am sanse sa ma transfere si pe mine la societatea care a preluat biroul (serviciul) respectiv sau pot fi lasat pe dinafara chiar daca am hotarare judecatoreasca in favoarea mea???

#2 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 30 November 2009 - 09:27 AM

Ai dreptul la plata salariului de la data concedierii pana la data externalizarii serviciului, cu dobanda aferenta (cam mica, jumatate din dobanda BCR de la inceputul semestrului). In ce priveste reangajarea, nu cred ca mai e obligat sa te angajeze daca nu mai exista serviciul respectiv, dar, daca vrei neaparat, poti cere asta, pentru un post din alt serviciu, iar judecatorul s-ar putea sa fie de acord.

Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL