Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
JOCURI DE NOROC/ JOCURI DE DISTRACTII?!?!?! - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

JOCURI DE NOROC/ JOCURI DE DISTRACTII?!?!?!

1 reply to this topic

#1 suteudiana

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 24 November 2009 - 10:55 PM

Am o nelamurire referitoare la achizitia din spania a unor masinarii (jocuri) in care se introduce o fisa se actioneaza un maner si poti avea sansa de reusita sa extragi o jucarie. Se adreseaza clar copiilor. Nu stiti sunt necesare ceva licente speciale pt punerea lor in functiune. In baza carei legi stiu in ce categorie intra veniturile astfel obtinute. Trebuie aceste masinarii verificate metrologic?
Sunt asemanatoare celor amplasate la intrarea in supermarketuri in care introduci o fisa de 50 bani si primesti de ex o minge.
Patronul meu vrea sa aduca astfel de masinarii din Spania si nu stiu sub ce forma organizez conta si de ce avize speciale ar avea nevoie.

Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa. Daca cineva are cunostinta desprea asa ceva as avea rugamintea sa ma ajute si pe mine.

Multumesc din suflet!!!

Diana.

#2 Angelescu Laura

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 97 Postari:

Postat 04 December 2009 - 05:55 PM

Cititi OUG 77 din 24.06.2009, la ART 3 este data definitia jocurilor de noroc. Daca trebuie sa va autorizati, va doresc spor la treaba, ca aveti garla.

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL