Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
majorari de intarziere - fisa pe platitor - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

majorari de intarziere - fisa pe platitor

7 replies to this topic

#1 v-alin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 76 Postari:

Postat 30 November 2009 - 07:45 PM

Am si eu o problema. Administratorul meu nu a platit datorii legate de salarii, TVA si impozit forfetar tot anul 2009. Poate cineva sa ma ajute cu un sfat? Ar trebui sa iau o fisa pe platitor si sa inregistrez majorarile pe anul acesta in luna decembrie 2009?Sau sa astept pana plateste si atunci sa inregistrez majorarile?Multumesc mult pentru sugestii.Spor in activitate!

#2 maria viorica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 147 Postari:
  • Interests:literatura, jocuri PC

Postat 01 December 2009 - 09:19 AM

Vezi postareav-alin, la Nov 30 2009, 07:45 PM, a spus:

Administratorul meu nu a platit datorii legate de salarii, TVA si impozit forfetar tot anul 2009. Poate cineva sa ma ajute cu un sfat? Ar trebui sa iau o fisa pe platitor si sa inregistrez majorarile pe anul acesta in luna decembrie 2009? Sau sa astept pana plateste si atunci sa inregistrez majorarile.
eu cred ca e mai bine sa inregistrezi majorarile pana la sfarsitul anului, pentru ca ele se refera la acest exercitiu financiar si afecteaza rezultatul curent, fiind cheltuieli nedeductibile fiscal.
ce faci daca plateste mult mai tarziu, dupa ce depui situatiile financiare aferente lui 2009? faci rectificativa la decl.101 si corectezi bilantul? te complici, parerea mea!
poate te mai ajuta cu alte sfaturi si colegii mai experimentati.

multa bafta! :biggrin:

Aceasta postare a fost editata de maria viorica: 01 December 2009 - 09:21 AM

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 01 December 2009 - 10:49 AM

subscriu parerii d-nei maria viorica.
Dar nu ati primit de la finante somatii/titluri executorii care au inclusiv majorari de intarziere?

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 01 December 2009 - 10:50 AM

#4 teofilia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 214 Postari:

Postat 01 December 2009 - 10:55 AM

Este posibil sa nu fi primit somatii de la finante; eu am o firma care n-a platit contributiile la salarii pe iulie 2009 si a primit somatie iar alta care n-a platit din 2007 salarii, tva, impozit si nu i-a venit nimic. Sfatul meu e sa mergi la finante sa iei fisa pe platitor si acolo ai trecute majorarile. Oricum la finalul lunii cand faci inventarierea esti obligata sa verifici cu fisa prin punctaj darile la stat ( trebuie verificate soldurile tuturor conturilor).

#5 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 01 December 2009 - 05:37 PM

aveti grija cu majorarile astea, unele nu sunt definitive (mai ales cele trecute in rosu)

daca vreti sa le inreg. corect, luati-le din fisa pe platitor la 31.12.2009 pt. acest an, daca vi se poate emite astfel.
sunt tare curioasa daca AF va da ac. fisa pt inventarierea anuala. a cerut-o si a primit-o cineva in acest scop ??

:pullhair:

#6 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 01 December 2009 - 08:34 PM

Otilia draga, clientii mei au primit anul acesta, cam pe la inceputul lunii februarie, extrase de cont de la ANAF cnf. Ordinului 1753/2004 cu debitele la 31.12.2008, dar nu mai retin daca erau trecute si majorarile.
Eu vorbesc despre soc. comerciale si acum am observat ca suntem la topicul PFA-urilor :pullhair: !

Dana

#7 maria viorica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 147 Postari:
  • Interests:literatura, jocuri PC

Postat 02 December 2009 - 03:37 PM

Vezi postareaDana42, la Dec 1 2009, 08:34 PM, a spus:

...Eu vorbesc despre soc. comerciale si acum am observat ca suntem la topicul PFA-urilor...
:pullhair: si eu am patit la fel. i-am si raspuns lui nebhotep intr-un post anterior, referindu-ma la soc. com., nu stiu daca in cazul PFA este valabil acel raspuns. rog un moderator sa-l revada si daca este cazul (raspunsul e gresit sau creeaza confuzie) sa stearga postarea. din partea mea, nici o probema. :frusty:

#8 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 12 December 2009 - 12:59 PM

mesajul se potrivea, cred eu ...

am separat restul mesajelor afer. SC si le-am mutat aici :pullhair:

numai bine.

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi