Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
rectificativa sau nu (CAS) ! ajutor! - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

rectificativa sau nu (CAS) ! ajutor!

4 replies to this topic

#1 SisterQ

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 15 December 2009 - 10:23 AM

AJUTOR!!!! :smile:
Buna dimineata!

Am o problema si as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns.
Am depus declaratia CAS pentru o societate pentru luna noiembrie, si am observat ca este pentru luna decembrie de fapt declaratia :pullhair: (in statul de salarii lunii decembrie am adaugat 2 salariati fictiv, pentru a face simulari de salarii). Si declaratia depusa deja contine si acesti 2 salariati fictivi. Cum trebuie sa procedez pentru a depune declaratia cea corecta, cea pentru luna noiembrie? Trebuie declaratie rectificativa? ... desi pentru noiembrie nu am depus-o pentru ca am sarit luna respectiva; si cand fac rectificativa trebuie sa trec rectificativa (cu modificare) pentru salariatii carora s-au facut modificari, dar pentru angajatii din stat adevarati nu exista modificari . AJUTOR!
:frusty:

#2 VIVI1968

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 256 Postari:
  • Interests:mai multa informare si comunicare

Postat 15 December 2009 - 12:52 PM

Pe luna noiembrie depui declaratia normal (deoarece nu este depusa nu ai ce rectificativa sa faci) iar pe decembrie trebuie sa faci rectificativa.

vivi

#3 SisterQ

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 15 December 2009 - 03:46 PM

Multumesc! Vivi
Nu se poate sa-mi anuleze declaratia depusa gresit? Pentru ca nu am ce sa modific la cea din decembrie (am sters cei 2 salariati fictivi, ramanand cei buni, la care nu am modificari; si programul imi cere pt rectificativa sa trec pt fiecare salariat modificarea ce o "sufera").

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 16 December 2009 - 08:43 AM

#4 VIVI1968

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 256 Postari:
  • Interests:mai multa informare si comunicare

Postat 15 December 2009 - 04:00 PM

O data introdusa in sistem declaratia , nu cred ca mai poate fi stearsa.Dar poti sa incerci sa mergi exact la persoana care ti-a inregistrat declaratia si explici situatia . Daca nu introduci din nou persoanele care le-ai sters si faci rectificativa exact pe aceste persoane.Vezi cand alegi rectificativa ai 3 posibilitati M-modifica ,A adauga , S - sterge .Tu alegi pentru cele 2 persoane S adica stergi.
vivi

#5 SisterQ

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 17 December 2009 - 11:06 AM

Vezi postareaVIVI1968, la Dec 15 2009, 04:00 PM, a spus:

O data introdusa in sistem declaratia , nu cred ca mai poate fi stearsa.Dar poti sa incerci sa mergi exact la persoana care ti-a inregistrat declaratia si explici situatia . Daca nu introduci din nou persoanele care le-ai sters si faci rectificativa exact pe aceste persoane.Vezi cand alegi rectificativa ai 3 posibilitati M-modifica ,A adauga , S - sterge .Tu alegi pentru cele 2 persoane S adica stergi.

Am fost la CAS si am vb cu un functionar de la ghiseu. Mi-a spus ca datele de pe discheta sunt pt noiembrie, cele bune, altfel programul nu ar fi acceptat alte date pt alta luna, iar doamna ce mi-a prelucrat si dat nr de inreg pt declaratie trebuia sa verifice si ea ce scrie si pe hartii!! Mi s-a mai spus ca trebuie sa iau legatura cu un sef de al lor, si daca doreste dumnealui, sa-mi anuleze declaratia depusa (nu stiu daca se refera doar la hartii) si sa depun hartiile bune pt noiembrie...
Drept urmare, pt decembrie nu va trebui sa fac rectificativa, corect??

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL