Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
incheiere contract prestare servicii contabile- predare acte firma - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

incheiere contract prestare servicii contabile- predare acte firma

2 replies to this topic

#1 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 20 December 2009 - 11:12 PM

Buna seara,
in urma rezilierii contractului pt prestarea serviciilor contabile, care este metoda cea mai sigura de a preda actele contabile societatii beneficiare? Ma refer aici la situatia in care contabilul nu poate preda pesonal adminsitratorului actele9din motive ce tin de administrator, care a pus "coada pe spinare" si s-a facut nevazut, neplatind nici facturile pt serviciile contabile prestate).
Multumesc anticipat.

#2 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 20 December 2009 - 11:49 PM

Faci un Proces verbal de predare-primire in 2 ex., in care mentionezi rezilierea ct. incepand cu data de..., cauzele, problemele intampinate, opis la dosarele predate+ultima balanta si il predai asociatului sau altei persoane imputernicita din firma, pe baza de semnatura. Cu aceasta ocazie pune-i sa-ti semneze si extrasul de cont cu datoria pe care o au fata de tine.

Dana

#3 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 21 December 2009 - 12:16 AM

Multumesc Dana. Din pacate nu am pe cine sa pun sa semneze nimic. Nu imi raspunde nimeni la telefon, nu pot lua legatura cu administratorul. I-am trimis prin posta cu confirmare de primire, rezilierea si debitul cu care figureaza in sold, nu am primit nici un semnal din partea lui. As vrea sa ii trimit actele si nu stiu care e modalitatea cea mai sigura. Poate mai exista colegi care au avut astfel de probleme sau care stiu ma ibine decat mine cum ar trebuie sa procedez.

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL