Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cadouri Craciun angajati - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

cadouri Craciun angajati

2 replies to this topic

#1 Nicoleta_Z

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 184 Postari:

Postat 29 December 2009 - 04:15 PM

Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o scot la capat.
La o societate comerciala s-au acordat cadouri de Craciun angajatilor proprii:
- tichete cadou in valoare de 150 lei, din care o parte achizitionate de societate, o parte acordate bonus de societatea care emite tichetele de masa;
- cadouri in bunuri (dulciuri,bauturi etc.);
- cadou in bani sub forma de prima incluse in venitul salarial lunar si impozitate ca atare.
Cum inregistrez din punct de vedere contabil aceste cadouri acordate salariatilor cu ocazia Craciunului?Pentru ca depasesc plafonul de 150 lei/pers. :pullhair:

#2 karinne_29

Nou

• Members
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 08 January 2010 - 10:28 AM

Buna ziua si LA MUNTI ANI!

Am aceeasi problema ce fac cu primele de sarbatori? In cazul meu sunt de 200 lei si doar in bani. Le impozitez ca orice salariu? Cm le inregistrez in contabilitate?

Merci mult :pullhair:

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 11 January 2010 - 09:09 AM

#3 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 08 January 2010 - 11:51 AM

Doar ce depaseste 150 se impoziteaza normal, ca orice prima.
Dati cautare pe forum si veti gasi o multime de topicuri pe tema asta.
Dragos

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL