Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Contributii datorate pt concediu prenatal - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Contributii datorate pt concediu prenatal

2 replies to this topic

#1 michelav

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 05 January 2010 - 05:37 PM

mai am cateva zile si voi naste...sunt intr'o pasa proasta cu banii... am ales sa apelez la o firma cu ceva timp in urma pentru a ma angaja de forma cu conditia ca sa platesc eu contributiile mele ca angajat si pe cele ale angajatorului,pentru a beneficia de Indemnizatia pt cresterea copilului.
Va rog frumos sa ma lamuriti,eu fiind novice in domeniul contabilitatii....Data angajarii mele a fost 3 ian 2009,am cazut de acord cu angajatorul sa platesc 340 Ron lunar,ceea ce reprezenta contrib.mea ca angajat si cele ale angajatorului...Deci eu nu mergeam la acest servici,eram doar pe hartie angajata...Am platit pe ultimele 10 luni 3400 Ron angajatorului,pana la 31 dec.2009 mi'am luat de la medicul de fam.43 zile de prenatal.Nelamurirea mea este daca trebuie sa mai platesc pe noiembrie si decembrie contributiile,sau sunt platita de CAS si nu se mai impoziteaza venitul???? Cu toate ca eu nu am luat nici un salariu in mana,mai este nevoie sa platesc si aceste ultime 2 luni? Mentionez ca eram cu 720 ron trecuta pe contractul de munca...
Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta....

#2 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 05 January 2010 - 05:53 PM

Trebuia sa mai platesti dar nu aceeasi suma, mult mai putin, pentru ca nu se mai platesc toate contributiile.

Dragos

#3 michelav

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 05 January 2010 - 06:00 PM

Va multumesc frumos pt raspuns,va raman indatorata daca mi'ati putea spune cam cat, pt ca nu pot calcula singura si angajatorul mi'a spus ca mai am de plata cele 2 luni dar nu mi'a specificat ca aceste contributii sunt mult mai mici in prenatal....Cu multumiri,mihaela.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 08 April 2010 - 11:29 PM

Similar Topics Collapse

5 useri citesc topicul

0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL