Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
lucrare disertatie - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

lucrare disertatie

4 replies to this topic

#1 KITINA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 15 January 2010 - 11:40 PM

Am o foarte mare rugaminte. Daca este cineva care ma poate ajuta si pe mine cu lucrarea de disertatie cu tema :Angajamentul de audit al situatiilor financiare. (obiectiv, principii generale, sfera, certificare rezonabila, riscul de audit si pragul de semnificatie). Am incercat si eu singura dar timpul ma preseaza si nu vreau sa-mi gasesc scuza, dar nu am crezut niciodata ce este asa de greu cu un copil de 2 ani. Nu exista timp. Va rog daca ma puteti ajuta: cristina.stanciu@ymail.com Va multumesc

#2 alinateodor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 17 January 2010 - 10:45 AM

te pot ajuta eu..
cate pag. iti trebuie- teorie, studiu de caz etc?
adresa mea: alinateodor@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 January 2010 - 05:24 PM

#3 NICOLE65

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 01 February 2010 - 06:20 PM

Buna ziua,
Ma poate ajuta si pe mine cineva, cu o lucrare de disertatie cu tema "Auditul în instituțiile publice", am mare nevoie.
Va multumesc din inima!
adresa mea de mail: nicu_650330@yahoo.com

#4 nelly1980

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 07 June 2010 - 07:21 PM

Vezi postareaalinateodor, la Jan 17 2010, 11:45 AM, a spus:

te pot ajuta eu..
Va rog din suflet,daca se poate sa ma ajutati si pe mine,am aceasi tema.
Adresa mea este iony1980@yahoo.co.uk

#5 szebea

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 12 August 2010 - 09:55 AM

Vezi postareaalinateodor, la Jan 17 2010, 11:45 AM, a spus:

te pot ajuta eu..

Te rog mult, daca se poate, am si eu nevoie urgent de o lucrare de audit cu aplicatie practica pentru un program de master. Daca se poate trimite-mi pe adresa szepesibea@yahoo.com

Mersi

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL