Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
salar bonus - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

salar bonus

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 Monika Helga

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 20 January 2010 - 07:40 PM

in decembrie am aflat de dreptul meu la salariul bonus, tip "prima de nastere". Eu am nascut in septembrie 2007 si in iunie 2009. Angajatorul meu este de acord sa-mi plateasca aceste "prime", dar nu stie cum, deoarece eu nu ma mai aflu pe statul de plata. Contabila noastra a spus ca-mi va da prima cand voi fi iar pe statul de plata, adica doar in iunie 2011. Mie mi se pare cam ciudat si cam tarziu, dar ea zice ca nu este alta posibilitate.

Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc

Monika

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL