Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Sold DEBITOR furnizori - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Sold DEBITOR furnizori

1 reply to this topic

#1 OanaLH

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 03 February 2010 - 07:39 PM

Buna seara...
Intampin urmatoarea problema... Am preluat contabilitatea unei firme unde am gasit mai multi furnizori catre care s-au facut plati in plus. Sumele nu sunt foarte mari (5 Ron, 30 Ron, 200 Ron, etc) insa m-ar interesa cum pot rezolva aceasta problema. Nu as vrea sa merg la infinit cu solduri creditoare in rosu la furnizori. Am inteles de la administrator ca apar aceste plati in plus deoarece la unele firme au platit banii in avans iar cand s-a primit factura valoarea era mai mica (si nu a interesat pe nimni sa i-a banii inapoi),la unii s-au pierdut efectiv facturile iar furnizorii au disparut de pe piata, la altii s-au facut din greseala op-uri mai mari urmand sa se regleze ulterior?
As vrea sa aflu cum pot rezolva aceasta problema in mod legal? Mi-ar putea oferi cineva model de inregistrare contabila! As vrea sa fac corectiile la in luna decembrie 2009 ca sa nu mai aduc soldurile acestea si in anul 2010!
Multumesc!

#2 george_v

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 111 Postari:

Postat 03 February 2010 - 08:21 PM

la furnizori: 658=401
ar mai trebui: procedura inventarieii cu extrase de cont, decizie a conducerii firmei
dar pt sume mici....doar suntem auditori , nu? lucram doar cu sume semnificative, nu cu maruntisuri.

la clienti: care-i problema daca ramane sold creditor?
daca chiar nu vor mai fi comenzi, tot asa - inventar si 411=758 impozabil (cadou)

nu se pune problema de avans care sa fie facturat, doar nu exista nici o comanda/relatie contractuala.

o seara buna!

Aceasta postare a fost editata de george_v: 03 February 2010 - 08:22 PM

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL