Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
EXAMEN PENTRU CONTABILI AUTORIZATI CU STUDII SUPERIOARE 2010 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

EXAMEN PENTRU CONTABILI AUTORIZATI CU STUDII SUPERIOARE 2010

3 replies to this topic

#1 monalisa82

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 11 February 2010 - 04:35 PM

Buna tuturor celor care vor sa dea anul acesta la contabili autorizati.Poate cineva are rezolvarile de anul trecut(2009), le vreau si eu.Va rog sa ma ajutati!
Adresa mea de e-mail este: serbanramona82@yahoo.com

#2 claudiaionela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 319 Postari:

Postat 13 February 2010 - 09:49 PM

Ramona, nu mai exista notiunea de contabil autorizat cu studii superioare sau medii,exista contabil autorizat si expert contabil. Pentru experti,exista o multime de postari cu rezolvari pe forum.

#3 monalisa82

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 17 February 2010 - 10:28 AM

Vezi postareaclaudiaionela, la Feb 13 2010, 11:49 PM, a spus:

Ramona, nu mai exista notiunea de contabil autorizat cu studii superioare sau medii,exista contabil autorizat si expert contabil. Pentru experti,exista o multime de postari cu rezolvari pe forum.

Iti multumesc de raspuns, n-am stiut, am intrebat si eu la CECCAR, si m-am inscris la cursurile pentru experti.

Aceasta postare a fost editata de monalisa82: 17 February 2010 - 10:30 AM

#4 tinaflorentina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 30 May 2010 - 03:05 PM

Buna,
Am dat la experti in 2007 si am picat :laugh: , fapt ce ma convis sa dau anul acesta la contabili autorizati, mai ales ca cei de la ceccar mi-au spus ca dl presedinte poate sa dea diverse derogari :laugh: . in plus, lucrez si am putin timp de invatat. cred ca am facut o alegere buna.
Ma poate ajuta cineva cu rezolvarea intrebarilor si studiilor de caz pentru 2008, 2009 / contabili autorizati?
Mi le puteti trimite pe adresa de e-mail tureaflorentina@yahoo.com.
Tuturor va doresc multa bafta la examenul de acces , mult spor la invatat si va multumesc , anticipat! :frusty:
Tina

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL