Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
factura storno mijloace fixe - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

factura storno mijloace fixe

2 replies to this topic

#1 MIKY2010

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 609 Postari:

Postat 16 February 2010 - 09:00 AM

cum se face contabilizarea la o factura storno de mijloace fixe de la furnizori, dupa 3 luni de la receptia lor? in cele 3 luni s-a inregistrat si amortizare.

#2 leu50

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 646 Postari:

Postat 18 February 2010 - 12:29 PM

Cred ca ar trebui sa inregistrezi si storno si la amortizare, daca recunosti ca mj. fixe nu au intrat (asta inseamna stornarea facturii anularea transferul dreptului de proprietate) si recalculare impozit profit. Dupa parerea mea 21x, 4426 = 401 in rosu si 6811 = 281x in rosu.

#3 MIKY2010

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 609 Postari:

Postat 18 February 2010 - 04:51 PM

merci. :smile:

am mers pe necalcularea amortizarii pentru mijloacele fixe care stiam ca le voi returna... le-am pus in conservare.

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL