Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
TVA pentru livrari de echipamente/servicii, posibili operatiune triunghuilara? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

TVA pentru livrari de echipamente/servicii, posibili operatiune triunghuilara?

2 replies to this topic

#1 serhius

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 24 February 2010 - 02:44 PM

Am o situatie delicata si va rog sa ma ajutati. Am cautat pe forumuri, am gasit ceva asemanator, dar nu este chiar cazul meu:

O firma A din Romania vinde niste echipamente si, poate, servicii unei companii B din Olanda (CE). Amandoua sunt platitoare de TVA. Produsele nu ajung niciodata in Olanda, acestea fiind livrate de catre compania A (sau poate prin curier) unei a treia companii tot din Romania. Produsele nu ies de pe teritoriul Romaniei, dar raman in posesia companiei B din Olanda, aceasta avand cu societatea C din Romania un contract de inchiriere, folosire etc.

Vreau sa stiu daca factura pe care o emite compania A este sau nu este purtatoare de TVA si daca operatiunea este triunghiulara (mentionez inca o data ca produsele nu ies din Romania, nu sunt vandute de catre compania B din Olanda companiei C din Romania si, totusi, ajung in posesia acesteia printr-un contract de inchiriere dintre compania B (Olanda) si compania C (Romania). Compania A din Romania doar vinde si poate livreaza echipamentele tot in Romania.

Multumesc si astept parerile voastre.

#2 serhius

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 March 2010 - 09:33 AM

Buna ziua inca o data,

Chiar nu stie nimeni raspunsul la problema mea? Nu stiu cum s-o rezolv si nu am gasit raspunsuri in alta parte. Daca aveti sugestii macar va rog sa ma ajutati.

Multumesc

#3 carmen20

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 22 March 2010 - 03:24 PM

http://conta.money.r...showtopic=39370

mi se pare asemanatoare cu pb iscutata mai sus.

Nu are loc transport intre doua state membre=> facturezi cu TVA.

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL