Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
eroare decl. 100, cum fac decl. 710 ? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut

eroare decl. 100, cum fac decl. 710 ?

28 replies to this topic

#21 ionutp_me

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:

Postat 14 April 2010 - 11:08 AM

Cum se procedeaza daca am gresit declaratia 100? (la impozitul pe veniturile din salarii pe luna februarie 2010 am gresit suma). Precizez ca in perioada imediat viitoare trebuie sa am control fiscal pentru rambursare de TVA.

Aceasta postare a fost editata de ionutp_me: 14 April 2010 - 11:12 AM

#22 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 14 April 2010 - 01:48 PM

faci 710 decl rectificativa

#23 mihaci

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 493 Postari:

Postat 20 April 2010 - 08:19 PM

Am preluat o firma noua si am constatat ca declaratia 100 la dec.2009 a fost completata gresit la impozitul pe profit:
rd.1 suma=0 rd.1.1 im=550 ca la trim III 2009 rd.2 de plata 550
trebuie sa fac rectificativa, este corect asa:
rd.1 initial 0 corect 550
rd.1.1 initial 550 corect 0 desi in instructiuni scrie ca impozitul minim tb sa fie mai mare decat cel pe profit
rd. initial 550 corect 550
Altfel nu imi da corect in declaratia 101, mi`ar ramane rd. 11 de plata 550 si 13.1 impozit de profit final de plata 550.
Multumesc

#24 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 20 April 2010 - 10:01 PM

In trim. IV 2009 declaratia 100 cu privire la impozitul pe profit trebuia completata exact ca si in trimestrul III. Nu inteleg ce scrieti ca nu este bine.

Dana

#25 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 21 April 2010 - 02:01 PM

Vezi postareamihaci, la Apr 20 2010, 09:19 PM, a spus:

trebuie sa fac rectificativa, este corect asa:
rd.1 initial 0 corect 550
rd.1.1 initial 550 corect 0 desi in instructiuni scrie ca impozitul minim tb sa fie mai mare decat cel pe profit
rd. initial 550 corect 550
este corect :frusty: . In normele de completare a D100 pt 2009, scrie ca pt trim IV, la rd.1.1 nu se declara nimic. Se preia suma de la rd1.1 din trimIII si se trece la rd.1 in declaratia pt trim IV

Dana, declaratia initiala nu a fost completata corect, probabil ai citi in graba:

Vezi postareamihaci, la Apr 20 2010, 09:19 PM, a spus:

am constatat ca declaratia 100 la dec.2009 a fost completata gresit la impozitul pe profit:
rd.1 suma=0 rd.1.1 im=550 ca la trim III 2009 rd.2 de plata 550

Aceasta postare a fost editata de marra_2000: 21 April 2010 - 02:02 PM

#26 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 21 April 2010 - 03:00 PM

Marra draga, merg pe mana ta cu numarul randurilor :frusty: , eu nu am mai stat aseara sa listez o declaratie si sa vad fiecare rand ce reprezinta.
Cand am scris ca se face completarea declaratiei ca si in trim III, ma refeream la faptul ca suma calculata si evidentiata ca fiind de plata pentru trim. III, este exact aceeasi suma care se trece la suma datorata si de plata in trim. IV.
Ce ma mira pe mine, daca a fost gresit intocmita declaratia, este faptul ca a fost preluata la Adm. Financiara; in fata mea , cand am depus declaratia 100 in ianuarie, o multime de persoane au fost trimise acasa pentru ca nu aveau completata corect declaratia pt. trim. IV, cu suma evidentiata in trimestrul III.

Aceasta postare a fost editata de Dana42: 21 April 2010 - 03:01 PM

Dana

#27 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 21 April 2010 - 08:23 PM

Vezi postareaDana42, la Apr 21 2010, 04:00 PM, a spus:

Ce ma mira pe mine, daca a fost gresit intocmita declaratia, este faptul ca a fost preluata la Adm. Financiara; in fata mea , cand am depus declaratia 100 in ianuarie, o multime de persoane au fost trimise acasa pentru ca nu aveau completata corect declaratia pt. trim. IV, cu suma evidentiata in trimestrul III.
la Adm. noastra a fost invers:
m-am certat rau in ianuarie cand am fost sa duc declaratiile pt trim IV, pt ca madam de la ghiseu imi spunea ( si nu eram singura) ca nu le-am completat bine ( dupa dansa, tb sa trec la rd 1.1=impozit minim si nu la rd.1.. ca asa a fost informata ), dupa ce i-am zis ca am completat corect, cf normelor a inceput sa rada si sa faca glume cu alta colega: "auzi..a completat cf normelor"...m-am enervat si ca tot aveam la mine, normele de la D100,i-am lipit pe geamul de la ghiseu foaia cu pasajul subliniat unde scria ca la trim IV, rd.1.1 nu se completeaza nimic....a inghitit in sec, le-a inregistrat. Surpriza a fost in luna februarie, pt ca la ghiseu erau persoane in fata mea care depuneau 710, au fost sunati de la Adm., sa vina sa corecteze declaratiile cf normelor, pt ca erau gresite...
deh...traim in Romania!

Aceasta postare a fost editata de marra_2000: 21 April 2010 - 08:31 PM

#28 Danutzaa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 22 April 2010 - 09:42 AM

Apropos de patania dlui BarbuN, sa va povestesc si eu patania mea cu nedeclarare imp.profit.

Anul trecut la 30.04.2009 am suspendat o societate, am cererea depusa cu 30.04.2009 la onrc. Bun , vine imp profit minim (care este 0 in cazul meu) si ma duc la AFPCta sa depun cu 0 si alaturat cu copie dupa cerere Onrc cu 30.04.2009. Primesc explicatia: inca nu am primit transmiterea electronica a datelor de la Onrc prin care sa verficam suspendarea firmei!
Bun, mai vin eu tot asa pana pe 25.07.2009...acelasi raspuns. Las declaratia de inregistrat la o cunostiinta de la AFPCta, care imi ia viza pe ea , dar dupa aceea dna de la declaratii o taie....bun..
Incep sa sun in disperare la Onrc ..care intr-un final verifica si imi spun ca au transmis suspendarea. Merg inapoi la AFPCta si explic...la fel..nu au primit suspendarea...Dupa inca vreo 2 luni, primesc si cei de la finante suspendarea, merg din nou cu declaratia vizata si taiata...Vine explicatia: doamna...era obligatia dv sa o inregistrati, sa va dati interesul...pai da doamna dar nu vedeti viza? si ca ati taiat-o dupa aceea?
nu ma intereseaza doamna, trebuia sa o trimiteti prin posta sa gasiti o modalitate... si uite asa a trebuit sa iau avertisment de la director ca sa nu platesc o amenda ptr o declaratie"pentru care nu am avut interesul sa o inregistrez"!
ce parere aveti?

#29 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 22 April 2010 - 01:24 PM

Hîm...oare de ce nu ma mai mir ? :frusty:
Am ajuns sa fiu socata cand se intampla ceva normal, firesc...citat din Marra: "deh...traim in Romania !"

Dana

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL