Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
PROFORMA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

PROFORMA

1 reply to this topic

#1 narcisalacramioara

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 16 March 2010 - 10:32 AM

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine in problema Facturilor Proforme: :frusty:
am executat o lucrare catre o Primarie de anul trecut si deabia acum au spus ca trebuie sa le fac o Factura Proforma. Cred ca nu am inteles prea bine cum e treaba cu facturile astea: deci de unde se pot procura aceste tipizate si cum ma inreegistrez eu cu ele?. In ce fel ma afecteaza sau trebuie sa le inregistrez in contabilitate.? Daca ma poate ajutat cineva ii multumesc mult de tot. Nu fiti prea aspri cu mine ca este prima data cand mi se intampla sa am o astfel de problema . Multumesc inca o data pt posibilul ajutor!

#2 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 16 March 2010 - 10:37 AM

Facturile proforme nu au baza legala. In practica, am intalnit multe firme care emit FP.
Nu exista tipizate. Se fac in Word sau Excel, sau in ce vrei tu. Nu se inregistreaza in contabilitate.
Daca ai prestat inca de anul trecut de ce nu ai facturat fiscal?

Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL