Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
incasare in banca -cum inregistrez? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

incasare in banca -cum inregistrez?

3 replies to this topic

#1 rodia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 114 Postari:

Postat 19 March 2010 - 06:56 PM

V-as ruga frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
Am incasat in banca o suma de la o alta firma iar administratorul mi-a spus ca este un imprumut luat de la firma respectiva si ca in 4-5 luni da banii inapoi(esalonat in fiecare luna),tot prin banca.
Problema este daca se poate considera acesta imprumut intre firme avand in vedere ca pe extrasul de cont la explicatii scrie-avans-.
I-am spus administratorului ca, conform celor inscrise pe extras trebuie facuta factura de avans dar a zis ca nu face nici o factura pt.ca nu le da nimic,doar le va da banii inapoi.
Cum as putea proceda eu in cazul acesta(daca refuza sa faca factura de avans) si cum pot inregistra suma aceasta d.p.d.v.contabil? :frusty:

Multumesc frumos.

#2 Paturcai

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 127 Postari:

Postat 19 March 2010 - 10:32 PM

Contati in 473 pentru ca deocamdata va plateste administratorul/patronul si trebuie sa-l sprijiniti si dumneavoastra.
Daca sunteti "rigida" aveti putine sanse sa faceti vechime pe undeva. Fiti maleabila si vedeti toate lucrurile exact ca in arta: daca vedeti un X intr-un tablou puteti exclama: Artistul a dorit sa aduca in prim plan patimasa inclestare dintre bine si rau cu vadite semne de emasculare a celui din urma.
Si contabilitatea este o arta. Tratati-o ca atare!
:frusty:
In niciun caz nu dumneavoastra veti da cu subsemnatul ci dumnealui.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

#3 natha

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 09 June 2011 - 08:18 AM

Cine ma poate ajuta cu urmatoarea pb

Societatea noastra a emis urmatoarele facturi:
Pentru clientul A (4111.A) factura fiscala de 100 lei.
Pentru clientul B (4111.B) factura fislaca de 200 lei.
Clientul A (4111.A) a achita prin banca, in contul firmei noastre, factura fiscala emisa clintului B (4111.B), respectiv suma de 200 lei.
5121 = 4111.A 200 lei.
De asemenea, cum pot face notale contabile astfel incat plata de 200 lei, achitata de clientul A (4111.A) pentru clientul B (4111.B) sa-mi apara ca incasare de la clientul B.

Va multumesc.

#4 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 11 June 2011 - 12:44 PM

Daca si clientu A e de acord ca a platit pentru Clientul B si nu pentru el, atunci refaceti nota contabila
5121=4111.B 200
iar pe extras scrieti numele clientului B , ca sa stiti in timp de ce anume apare contarea de la unu la altu.

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL