Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Factura livrare intaracomunitare - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Factura livrare intaracomunitare

2 replies to this topic

#1 ALINA BUBU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 189 Postari:

Postat 26 April 2010 - 10:33 AM

Pe factura emisa catre un beneficiar intracomunitar la cota TVA a ramas trecuta cota 0 % cu mentiunea "taxare inversa" datorita faptului ca facturasem o operatiune de acest gen inainte de a emite factura de livrare intracominitara.
Astazi am observat greseala stiu ca trebuia scrisa mentiunea "neimpozabil in Romania".
In cazul acesta este vreo problema daca o inregistrez asa?
Ce consecinte pot exista? Ma refer daca as putea avea ceva probleme la vre-un control ?

#2 ALINA BUBU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 189 Postari:

Postat 26 April 2010 - 10:41 AM

Cand m-am exprimat daca pot sa o inregistrez asa de fapt am vrut sa intreb daca o pot inregistra ca neimpozabila in Romania fara sa tin cont de mentiunea taxare inversa inscrisa gresit pe factura.
Multumesc.

#3 ALINA BUBU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 189 Postari:

Postat 29 April 2010 - 08:33 AM

Nu are nimeni nici o parere va rog?

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL