Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
SALARII ACHITATE IN PLUS PERSONALULUI - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

SALARII ACHITATE IN PLUS PERSONALULUI

3 replies to this topic

#1 ANGHEL NICOLAE

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:

Postat 28 May 2010 - 02:26 PM

Inregistrari contabile salarii achitate in plus personalului si care nu mai pot fi recuperate.

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 29 May 2010 - 07:56 AM

de ce au fost achitate in plus? cand au fost achitate in plus? sunteti institutie publica, firma privata, ii??
daca ne dati mai multe lamuriri am putea sa va ajutam

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 29 May 2010 - 07:56 AM

#3 ANGHEL NICOLAE

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:

Postat 30 May 2010 - 11:41 AM

Suntem societate cu capital privat. S-a calculat gresit un concediu medical, greseala de care ne-am dat seama dupa ce l-am platit salariatului. Intre timp salariatul respectiv a plecat din firma deci nu mai putem recupera suma.

#4 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 30 May 2010 - 03:04 PM

Concediul medical era suportat din BASS sau de societate? S-au depus actele de recuperare la CASS? (daca da trebuie facute obligatoriu rectificative si depus din nou dosarul, refacute calculele si statul corect, daca nu si daca acceptati ideea ca poate nu vine control, poate nu verifica nimeni etc, inregistrati ca venituri neimputabile).
De cand este suma?

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL