Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
bugetul de vanzari - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

bugetul de vanzari

1 reply to this topic

#1 sweet_al3xuk

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 03 June 2010 - 10:40 PM

Buna seara! am si eu nevoie de un mic ajutor...
cine poate sa imi ofere si mie un model de buget de vanzari, sau un buget de vanzari intocmit, imi trebuie pentru o lucrare :biggrin:
Va rog frumos
Multumesc!

#2 eugen ursache

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
  • Interests:agricultura, lemne fiare si motoare

Postat 09 June 2010 - 01:31 PM

Bugetul de vanzari depinde in mare masura de specificul activitatii. Uite un model de buget de vanzari pentru o firma de distributie, pe mai multe canale de vanzari (ex de canale de vanzari: hipermarketuri, cash and carry, distribuitori, distributie door to door catre magazine mici, etc, etc) Preturile de vanzare pot varia destul de mult intre canale, ca si intre clienti pe un singur canal, de aceea se practica in bugetare pretul mediu. Cantitatile pe care iti propui sa le vinzi in fiecare luna pe fiecare canal si preturile medii pe care vrei sa le practici in fiecare luna pe fiecare canal le stabilesti in prealabil, in functie de starea pietii pe care activezi si de politica de vanzari a firmei, restul elementelor se calculeaza. Totalul cantitativ se foloseste atunci cand adunarea cantitatilor are sens, adica nu aduni mere cu pere, ci produse de acelasi tip (de exemplu, daca vinzi apa, ambalata la diferite gramaje, are sens un total vanzari cantitative in litri, sa vezi estimativ cati litri de apa vrei sa vinzi).

Fisiere atasate

Motan m-as fi dorit sa fiu / cu gheare si mustete lungi, / cu coada-n sus, cu blana-n dungi, / c-un ochi verzui si-un ochi capriu. // Pisicile de prin vecini / sa le gonesc pe la pricini, / sa-mi fete fiecare-un fiu / c-un ochi verzui si-un ochi capriu (Nichita Stanescu)

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL