Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
somatie executare silita - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

somatie executare silita

4 replies to this topic

#1 V V

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 83 Postari:

Postat 28 July 2010 - 08:54 AM

Am si eu o problema... destul de urgenta din pacate :(
Am un PFA (cu norma de venit) pe care l-am suspendat. Anul trecut am primit declaratie de impunere, am depus la finante (Brancoveanu - sector 4) copii dupa actele de suspendare, am primit o noua declaratie de impunere cu suma 0.
Anul asta in schimb, dupa declaratia de impunere initiala (din nou!), am depus copii dupa actele care aratau ca PFA-ul e suspendat, am fost asigurat ca totul va fi ok... dar surpriza, zilele trecute am primit somatie de executare silita. Intentionam sa o contest la Judecatoria Sector 4 - problema e ca azi, cand sa merg sa depun contestatia, n-am mai gasit plicul cu somatia, nu stiu ce-am facut cu el :(

Ce pot face? Nu mai pot astepta prea mult, ca expira termenul de 15 zile (da' nici sa depun contestatie fara plic n-am cum, nu pot demonstra ca m-am incadrat in termenul legal). Aveti vreo sugestie? Nu vreau sa ajung sa-mi blocheze ANAF conturile pt. o tampenie, si nici sa platesc >3500RON absolut aiurea la stat :( (probabil 4000 chiar, cu penalizari)

#2 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 28 July 2010 - 09:55 AM

E de luat legatura cu inspectorul ,sigur nu a facut reglarile necesare ... Nu va speriati , ca nu se va inpampla nimic

#3 Vartosul

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 148 Postari:

Postat 28 July 2010 - 11:39 AM

Poti depune contestatia independent de faptul ca mai ai sau nu plicul. Spui doar la ce data ai primit-o si e in sarcina fiscului sa demonstreze ca nu te-ai incadrat in termen. De obicei, daca o depui in termen, fiscul nu invoca exceptia de tardivitate.

#4 jandor61

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 51 Postari:

Postat 28 July 2010 - 12:10 PM

Pana nu intrati in audienta la director nu se rezolva.
Am patit ceva asemanator tot la sectorul 4

#5 V V

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 83 Postari:

Postat 28 July 2010 - 03:45 PM

Vezi postareaVartosul, la Jul 28 2010, 12:39 PM, a spus:

Poti depune contestatia independent de faptul ca mai ai sau nu plicul. Spui doar la ce data ai primit-o si e in sarcina fiscului sa demonstreze ca nu te-ai incadrat in termen. De obicei, daca o depui in termen, fiscul nu invoca exceptia de tardivitate.
Pai in interiorul plicului era continutul - i.e. somatia. Nu stiu cum anume as fi putut contesta ceva fara sa zic exact ce ("ordinul de executare silita nr[..]").
Anyway, am fost pe la adm. financiara, aia de la ghiseu au zis ca totul e bine in evidente, n-am nici o datorie. Partea buna e ca m-am dus la "biroul de execurtari silite" (e tot acolo, nu stiam asta), si am vorbit cu o tanti care a zis ca fara hartie, nu poate sa-mi spuna exact ce si cum, da' ca ei au trimis o somatie care a fost "settled" intre timp, deci din punctul lor de vedere e cicai n-ar mai avea nimic cu mine.
Tot ce pot acu' e sa ma rog ca tanti aia sa aiba dreptate; erau cateva date care nu se potriveau - de ex. zicea ca au trimis-o pe 20iul (si ca au si confirmare de primire de la mine!) ori eu am primit-o pe a mea pe 19 iulie, si nu am semnat nici o confirmare de primire, era pur si simplu in cutia postala.

Aceasta postare a fost editata de V V: 28 July 2010 - 03:47 PM

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL