Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
TVA de la cifra de afaceri de 100.000 € - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

TVA de la cifra de afaceri de 100.000 €

2 replies to this topic

#1 Popu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 05 August 2010 - 09:45 AM

Deocamdata este proiect/dorinta doar ...

http://stiri.kappa.ro/economie/05-08-2010/...uro-283969.html

#2 Popu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 05 August 2010 - 10:20 AM

O parte buna pentru cei ce au contracte pe servicii, pot sa castige pina la 100.000 euro fara sa dea 24% TVA (sau cat o sa ajunga TVA-ul). Pentru cei cu cifra de afaceri mica s-ar putea sa fie o problema, o sa fie si un prag minim de la care poti sa te inregistrezi in scopuri de TVA.

#3 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 05 August 2010 - 10:51 PM

Imi place fraza :lnr (1): :

Citeaza

Totodata, pragul minim al cifrei de afaceri care defineste firmele mijlocii va fi redus de la nivelul actual, de 6,7 milioane de lei, pentru a creste numarul societatilor monitorizate de ANAF.
Pentru ca firme mici nici nu vor mai fi daca mergem tot in ritmul acesta :laugh: si ce sa mai "monitorizeze" saracii de ei ?

Aceasta postare a fost editata de Dana42: 05 August 2010 - 10:52 PM

Dana

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL