3 replies to this topic
Postat 09 August 2010 - 03:57 PM
Postat 09 August 2010 - 04:25 PM
finantele in urma cereri tale trebuie sa emita o decizie de compensare , si va face stingerea datoriilor la impozitul pe salariu cu suprasolvirea de la impozitul pe profit, iar tu inregistreezi in contabilitate decizia
444=441
444=441
Postat 10 August 2010 - 07:15 AM
Am facut cerere, finantele au emis decizia de compensare pe o parte din suma ceruta deoarece in fisa sintetica firma figureaza cu o suma platita in plus la Bugetul de stat. Pentru sumele aprobate am inregistrat:
444 - 441: suma
Intrebarea era: cum inregistrez compensarea impozitului pe profit platit in plus cu aceasta suma care este in fisa sintetica inregistrata in contul Venituri ale Bugetului de stat incasate in contul unic in curs de distribuire?
444 - 441: suma
Intrebarea era: cum inregistrez compensarea impozitului pe profit platit in plus cu aceasta suma care este in fisa sintetica inregistrata in contul Venituri ale Bugetului de stat incasate in contul unic in curs de distribuire?
Postat 10 August 2010 - 11:41 AM
Buna ziua
Tot in legatura cu compensarea impozitului pe profit: se poate sa compensez impozitul pe profit datorat cu tva-ul de recuperat? Si care ar fi pasii daca ar fi posibil? Multumesc.
Tot in legatura cu compensarea impozitului pe profit: se poate sa compensez impozitul pe profit datorat cu tva-ul de recuperat? Si care ar fi pasii daca ar fi posibil? Multumesc.
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
Istoric legi bugetare, pt per. 2000 - 2020 |
Lista (+link) legislatie cu care lucreaza un contabil | Otilia Alupei |
|
|
|
Dobanzi de pana la 8% pentru noua emisiune de titluri de stat TEZAUR |
ANAF - servicii si asistenta, date de contact | Otilia Alupei |
|
|
|
Brosura privind compensarea obligatiilor fiscale - 2023 |
Materiale ANAF (MFP) | Otilia Alupei |
|
|
|
Pinned Precizari cu privire la aplicarea prevederilor Legii nr. 369/2022 a bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2023 |
LEGISLATIE RESURSE UMANE | Otilia Alupei |
|
|
|
Statul stimuleaza economisirea pe termene mai lungi de 1 an |
ANAF - servicii si asistenta, date de contact | Otilia Alupei |
|
|
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi