Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
inregistrare avion ca si mostra pentru vanzari - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

inregistrare avion ca si mostra pentru vanzari

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 Simy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 06 September 2010 - 11:19 AM

Societatea noastra isi diversifica activitatea cu comertul de avioane ultralight, in acest scop vom achizitiona un avion in leasing pentru prezentari, zboruri de incercare, urmand sa comandam avioane doar in momentul in care gasim clienti pentru ele.
Pentru a inregistra corect aceasta activitate as dori sa va intreb unde inregistrez avionul, eu ma gandesc ca ar trebui inregistrat in 371, dar nu sunt sigura daca e bine asa sau trebuie inregistrat in 213.
De asemenea va rog sa imi spuneti cum se achita TVA-ul, in acest caz – avionul cumparat in leasing, este din San Marino, care nu face parte din CE, deci este import nu achizitie intracomunitara.

Aceasta postare a fost editata de Simy: 06 September 2010 - 11:19 AM

“Tot ce se intampla o data, poate sa nu se mai intample niciodata. Dar tot ce se intampla de doua ori se va intampla cu siguranta si a treia oara.”

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL