Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: sunt angajat civil in cadrul MAI si am nascut de curand. Conform legii, la nastere, beneficiez de un salar mediu pe unitate. Ma puteti ajuta cu o formula de calcul? Mentionez ca cei de la unitate mi-au calculat un salar mediu realizat de mine in ultimele 12 luni, ceea ce cred ca nu este corect. Daca au gresit cei de la contabilitate cui ma pot adresa pentru a repara greseala? Multumesc anticipat!
intrebare salar mediu pe unitate
Postat 08 September 2010 - 08:26 PM
Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: sunt angajat civil in cadrul MAI si am nascut de curand. Conform legii, la nastere, beneficiez de un salar mediu pe unitate. Ma puteti ajuta cu o formula de calcul? Mentionez ca cei de la unitate mi-au calculat un salar mediu realizat de mine in ultimele 12 luni, ceea ce cred ca nu este corect. Daca au gresit cei de la contabilitate cui ma pot adresa pentru a repara greseala? Multumesc anticipat!
Postat 08 September 2010 - 11:57 PM
Postat 04 October 2010 - 09:34 PM
nikyi, la Sep 8 2010, 09:26 PM, a spus:
Fii mai explicita.Ce ai vrut sa spui prin " salar mediu realizat in ult 12 luni?"
Din cite stiu (si nu cred ca gresesc),dupa concediul medical post natal,beneficiezi de indemnizatia crestere copil care se calculeaza aplicand 85% la media veniturilor brute incasate pe ultimile 12 luni (venituri din salarii,premiu anual,premieri, prima de vacanta nu ai pentru ca esti PC)anterioare nasterii copilului.Sa ne abtinem de a face afirmatii nefondate.
negocont, la Sep 9 2010, 12:57 AM, a spus:
Eroare,ordonanta de urgenta privind indemnizatiile de crestere copil se aplica unitar,indiferent de natura angajatorului(sistem public sau privat)
Postat 06 October 2010 - 06:34 PM
Veniturile din salarii sunt definite de Codul Fiscal.
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
Calcul contributii salariu minim brut aferent 2023 |
SALARII | sirius |
|
|
|
Deducerea personala la calculul impozitului pe salarii 2023 - material ANAF ! |
SALARII | Otilia Alupei |
|
|
|
Calcul Salarii 2023 |
SALARII | georgyc |
|
|
|
HOTARARE nr. 1447/2022 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata |
Noutati legislatie | Otilia Alupei |
|
|
|
Majorarea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata in anul 2023 la 3.000 de lei, aprobata de Guvern |
Legislatie comentata, spete diverse (ANAF, MMPS, AJOFM, CNPP, ANPIS, etc ...) | Otilia Alupei |
|
|
5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi