Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Prestari servicii juridice firma Austria - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Prestari servicii juridice firma Austria

1 reply to this topic

#1 andreap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 121 Postari:

Postat 19 October 2010 - 01:57 PM

Sper ca nu am facut o greseala cand am creat un nou topic...am cautat si nu am gasit(sau nu am vazut eu) nimic legat de cazul meu.
Am o factura emisa de o firma de avocatura din Austria pentru servicii juridice.Nu am cod de TVA pe factura.nimic.Ce pot face in cazul in care nu fac rost de la ei de un cod valid de TVA?cum se inregistreaza factura(din punctul de vedere al TVA-ului)

Multumesc anticipat si sper ca am postat bine.

#2 andreap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 121 Postari:

Postat 19 October 2010 - 02:39 PM

Vezi postareaandreap, la Oct 19 2010, 02:57 PM, a spus:

Sper ca nu am facut o greseala cand am creat un nou topic...am cautat si nu am gasit(sau nu am vazut eu) nimic legat de cazul meu.
Am o factura emisa de o firma de avocatura din Austria pentru servicii juridice.Nu am cod de TVA pe factura.nimic.Ce pot face in cazul in care nu fac rost de la ei de un cod valid de TVA?cum se inregistreaza factura(din punctul de vedere al TVA-ului)
In ceea ce priveste locul prestarii,ei ne reprezinta in strainatate la un proces,dar in acelasi timp factureaza si mail-urile trimise noua,telefoanele,verificarea actelor.

Multumesc anticipat si sper ca am postat bine.

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL