Adica este posibil sa observi dupa examen ca au fost de fapt aceleasi probleme pe care le-ai citit in carte inainte?
Postat 15 May 2011 - 04:37 PM
Adica este posibil sa observi dupa examen ca au fost de fapt aceleasi probleme pe care le-ai citit in carte inainte?
Postat 15 May 2011 - 05:00 PM
Sau platesc taxa 175euro si sustin direct examenul pe baza a ce am invatat singura?
Postat 16 May 2011 - 05:28 AM
Referitor la subiectele din examen, majoritatea problemelor ori sunt din cartea de teste. Insa nu te poti baza numai pe ele. Nu ar fi rau sa combini rezolvarea testelor cu studiul legislatiei ce se afla in tematica.
Postat 16 May 2011 - 07:48 PM
Postat 16 May 2011 - 08:15 PM
Cartea de 2011 nu a aparut inca. Din experienta anilor trecuti, cartea apare cam cu 2 luni inainte de examen.
Eu zic ca modificari nu vor fi mai deloc la: audit, expertiza, deontologie si evaluare. Aici te poti apuca de pe acum sa studiezi.
Postat 17 May 2011 - 05:20 PM
si eu intentione sa dau examenul pentru experti dar sunt oarecum dezorientata. De la prietenele care au dat examenul in anii precedenti am auzit ca se formeaza un grup care coopereaza si schimba materiale. Anul acesta s-a format deja asa ceva? Pot sa ma inscriu si eu? Cum si unde? Am subiecte din anii precedenti dar sunt nearanjate, incerc acum sa imi pun ordine in ele si sa strang legislatia. Daca are cineva deja vreun obiect complet dpdv al tematicii l-as vrea si eu pt a scurta timpul cu adunatul ca sa incep invatatul:)Ma gandeam ca ar fi o idee buna si invat pe obiecte, in ordine, voi ce sistem aplicati?
Spor la invatat!
Postat 18 May 2011 - 09:19 PM
Am vazut o carte Rentrop&Straton "tete grila fiscale ceccar" sau ceva de genul acesta. Deci Grile? Ar fi bine...
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 19 May 2012 - 11:21 AM
cerere carte/ incalcare drepturi de autor
Postat 22 May 2011 - 09:07 AM
dani77, la 18 May 2011 - 09:19 PM, a spus:
Am vazut o carte Rentrop&Straton "tete grila fiscale ceccar" sau ceva de genul acesta. Deci Grile? Ar fi bine... Credeti ca este posibil sa primesc si eu cartea din 2010? Adresa este: dancos_2004@yahoo.com. Va multumesc anticipat si spor la invatat!
Postat 23 May 2011 - 05:19 PM
Postat 23 May 2011 - 05:26 PM
brenda_sv_ro, la 23 May 2011 - 05:19 PM, a spus:
Exista o singura editura CECCAR la BUCURESTI, asa ca este posibil mesajul scris pe un group si sa fii cumparat cartea
Cei care o vor mai repede pot da un telefon sa se intereseze si sa o cumpere
Postat 23 May 2011 - 05:44 PM
Pana una alta, eu zic ca programa data pe site-ul Ceccar-ului oricum trebuie sa o studiem, iar la audit, expertiza, deontologie si evaluare surprize nu cred ca vor fi (atata timp cat e numai teorie).
La drept comercial nu poti rezolva nici o problema (fie ea de teorie sau speta) daca nu citesti baza legislativa recomandata de Ceccar. Asa ca Doamne Ajuta la citit codul comercial, legea societatilor comerciale, legea insolventei, etc.
Din curiozitate, e cineva din Suceava care vrea sa dea examenul de acces anul acesta?
Postat 24 May 2011 - 05:01 PM
2. In plus, credeti ca daca veti invata niste rezolvari facute de altii (unele mai bune, altele mai rele), fara sa folositi propria logica, veti lua examenul asa simplu?
3. Ari incercat sa va adunati material pentru citit macar din tematica afisata? A cerut cineva o lege anume pe care nu o gaseste pe internet? Nu .. pentru unii din voi nu conteaza studiul, aprofundarea cunostintelor, faptul ca daca va place contabilitatea si vreti sa deveniti experti contabili trebuie sa studiati mereu, nu sa stati sa va uitati peste niste rezolvari.
4. E de-a dreptul enervant sa vezi intr-una ca postarile sunt doar despre cerut, si nu despre o problema, ci tot: tosata cartea,toate rezolvarile. Poate mai suntem si altii care dorim sa discutam despre examen, sa schimbam pareri, dar nu despre faptul ca unul cere, altul solicita, si un altul roaga frumos a i se trimite si lui pe mail cartea/rezolvarile. Dar subiectele de la examenul din toamna nu le vreti? Ne faceti sa pierdem timpul, zau asa.
Postat 25 May 2011 - 12:31 PM
Legile, OUG,cod comercial...?
Postat 25 May 2011 - 06:47 PM
transmarino, la 25 May 2011 - 12:52 PM, a spus:
Transmarino inca nu s-a prins ca la examen nu se dau grile. S-au scos grilele inca din 2008 incoace.
Pentru cine e interesat, atasez bibliografia pentru drept comercial. Legislatia este actualizata in mai 2011.
Doamne Ajuta la citit.
Fisiere atasate
Postat 26 May 2011 - 03:08 PM
Tare curioasa sunt ce varsta au persoanele care cer GRILE pt examenul de acces.Cat de dezinformati sunt!
Mi-ar fi rusine sa lucrez in domeniu contabil si sa pretind a deveni expert contabil prin citirea unor grile.
Postat 26 May 2011 - 06:20 PM
Postat 26 May 2011 - 06:24 PM
Calea cea mai usoara nu e intotdeauna si cea mai buna, mai ales pe termen lung. Ca unii au luat examenele in anii anteriori fara sa merite, asta e problema lor. Cunosc persoane asemenea, insa cunosc si persoane care au invatat pe branci, si au reusit sa intre in stagiu, si bravo lor. Au luat examenul acesta in serios, si rezultatele au fost pe masura.
Asa ar trebui sa facem si noi. Haideti sa citim, sa studiem, sa incercam sa intelegem, sa ne facem o logica, si binenteles sa colaboram. Deocamdata mare colaborare nu cred ca va fi, pana nu apare cartea cu probleme orientative pentru 2011. Atunci vom putea sa luam problemele pe rand si sa incercam sa le rezolvam. Daca ne impiedicam de una, sa cerem ajutorul aici pe forum, pana la urma, fie o problema cat de grea, cineva tot va sti sa ofere o solutie la ea si sa o comentam, nu?
Pana una alta, atasez ce mai am la drept: codul comercial actualizat la mai 2011.
Fisiere atasate
Postat 28 May 2011 - 08:14 AM
In weekendul asta editura ceccar e prezenta la bookfest.sunt curioasa daca au reduceri ca si celelalte edituri.
Postat 30 May 2011 - 08:31 AM
atasez si eu ordinul 3055/2009
Fisiere atasate
Similar Topics
16 useri citesc topicul
0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Acest topic e inchis