Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
monografie ridicare bani din banca - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

monografie ridicare bani din banca

5 replies to this topic

#1 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 14 November 2010 - 03:35 PM

buna ziua, sunt noua in domeniu si as avea o mare problema
am ridicat bani din banca si as dori sa stiu cum sa inregistrez in programul de contabilitate arcad
stiu ca se face asa: 581-5121 apoi 5131-581
si banii figureaza in casa
insa as dori sa stiu cum fac mai departe inregistrarea pentru ca am platit din acei bani un rest de salarii.....va rog sa ma ajutati...specific ca in acelasi program fac si salariile deci preia automat sumele...

#2 rodicus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 135 Postari:

Postat 14 November 2010 - 05:25 PM

421 = 5311 plata salarii din caserie

Aceasta postare a fost editata de rodicus: 14 November 2010 - 05:28 PM

The art of knowing is knowing what to ignore.

#3 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 14 November 2010 - 05:30 PM

si nu se suprapune daca programul imi inregistreaza automat salariile si toate contributiile?

#4 rodicus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 135 Postari:

Postat 14 November 2010 - 05:33 PM

Vezi postareapapusik, la Nov 14 2010, 05:30 PM, a spus:

si nu se suprapune daca programul imi inregistreaza automat salariile si toate contributiile?

daca zici ca le face automat verifica in articolele contabile inregistrate in cursul lunii daca exista inregistrarea si daca da nu trebuie sa o mai faci ...apropo despre ce program e vorba ?
The art of knowing is knowing what to ignore.

#5 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 14 November 2010 - 05:35 PM

arcad

#6 papusik

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari: