Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
garantii materiale retinute angajatilor - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

garantii materiale retinute angajatilor

3 replies to this topic

#1 noumembru

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 15 November 2010 - 03:43 PM

buna ziua!
daca tot sunt noua m-am gandit sa incerc sa gasesc raspuns la mai multe intrebari, intr-un mod mai facil! ce se intampla cu garantiile materiale care au fost retinute unor angajati care in prezent sunt lichidati? am primit mai nou in fisa postului si raspunderea pentru contul garantiilor materiale si am sesizat ca printre persoanele care apar in liste sunt cativa care nu mai figureaza ca si angajati ai nostri (unii dintre ei, chiar de multi ani). banii aceia sunt intr-un cont de banca (normal), dar eu, acum, as vrea sa fac "curatenie", mai ales ca vine sfarsitul anului si sunt multi dintre acei fosti angajati pe care nu ii mai gasesc. cat timp mai pastram conturile lor deschise si ce se intampla cu acei bani?!

#2 pav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 173 Postari:

Postat 15 November 2010 - 04:54 PM

[quote name='noumembru' date='Nov 15 2010, 04:43 PM' post='233171']

Acesti bani (depusi intr-un cont de garantie) reprezinta garantii materiale pentru persoanele care au avut gestiune, dar cand si-au facut lichidarea si a plecat din societate, normal trebuia sa i se calculeze si dobanzile pentru banii retinuti si sa i se dea angajatului, daca nu cumva in timpul angajarii a avut lipsa din gestiune si acei bani au fost retinuti in vederea acoperirii pierderile provocate de salariat. In situatia in care nu a avut lipsa in gestiune si nu a fost nevoie de retinerea banilor, ar trebui luata legatura cu fostul angajat sa i se restituie sumele retinute.

#3 noumembru

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 16 November 2010 - 10:07 AM

dupa cum am mentionat, printre acestia sunt si persoane pe care nu le mai gasesc si-au schimbat adresa, nr de telefon, au decedat). este vorba, in principal despre sume mici, care s-au adunat in urma dobanzilor (pe care banca nu le-a calculat in momentul lichidarii din nu stiu ce motiv).

#4 paidolat

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 204 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 30 November 2010 - 10:57 PM

Vezi postareanoumembru, la Nov 16 2010, 10:07 AM, a spus:

dupa cum am mentionat, printre acestia sunt si persoane pe care nu le mai gasesc si-au schimbat adresa, nr de telefon, au decedat). este vorba, in principal despre sume mici, care s-au adunat in urma dobanzilor (pe care banca nu le-a calculat in momentul lichidarii din nu stiu ce motiv).
Pentru cei decedati, sau care nu mai pot fi gasiti retrageti sumele din banca si le virati in contul curent ca si venituri , cont 758.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL