Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Fise fiscale - topic 2011 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


Fise fiscale - topic 2011


16 replies to this topic

#1 anizza

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 07 January 2011 - 12:24 PM

La intocmirea fiselor fiscale pentru anul 2010, cand sunt in meniul listari si vreau sa dau vizualizare fise sau borderou fise imi apare urmatoarea eroare: Sistemul nu poate gasi calea specificata!!!. :smile: :laugh:

A mai patit cineva asa??? are vreo solutie. Nu am facut eu ceva bine :thumbup:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 07 January 2011 - 01:47 PM




#2 Dana42

    Membru senior

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:RO

Postat 07 January 2011 - 01:33 PM

Eu am testat acum si merge.
Eventual dezinstaleaza si mai instaleaza o data programul, dar inainte de a face asta verifica daca iti este setat bine formatul datei : dd/MM/yyyy.
Calea de modificare, daca nu iti setatata bine data ca format pt. aceasta aplicatie : Start - Control panel- Date, time, language etc.- Change the format of numbers, date etc.-Regional options- Customize- Date.

Dana




#3 anizza

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 07 January 2011 - 04:27 PM

Vezi postareaDana42, la Jan 7 2011, 01:33 PM, a spus:

Eu am testat acum si merge.
Eventual dezinstaleaza si mai instaleaza o data programul, dar inainte de a face asta verifica daca iti este setat bine formatul datei : dd/MM/yyyy.
Calea de modificare, daca nu iti setatata bine data ca format pt. aceasta aplicatie : Start - Control panel- Date, time, language etc.- Change the format of numbers, date etc.-Regional options- Customize- Date.


acest lucru l-am facut prima data pentru ca nu ma lasa sa intru in program.posibil sa nu fii completat ceva bine in fisa si de acolo sa rezulte eroarea aceasta. :smile: :thumbup:



#4 Dana42

    Membru senior

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:RO

Postat 08 January 2011 - 12:27 PM

Nu stiu ce sa spun, programul merge, nu cred ca este de la greseli de completare, dezinstaleaza-l si instaleaza-l din nou.
Succes ! :thumbup:

Dana




#5 hd56fox

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 15 January 2011 - 08:24 PM

Stie cineva daca in fisele fiscale pe 2010 trebuie sa se regaseasca undeva suma din tichetele de masa ?
Suma s-a impozitat dar practic nu face parte din venitul brut, insa ar putea sa faca parte din venit baza de calcul.
Eu nu stiu sa fi aparut ceva legat de asta pana acum.



#6 koala2009

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 31 January 2011 - 07:38 PM

Salutare!

Am dus fisele fiscale si mi s-a spus acolo ca este o eraore la ele si anume venitul brut mai mare de 100 000 ron.
A mai patit cineva asta?



#7 ciprian.c

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 01 February 2011 - 08:28 AM

Am aceeasi problema cu fisele fiscale si tichetele de masa. Am intrebat la Suceava nu are habar nimeni. Ma gandesc ca se introduc manual valorile pentru deduceri, venit baza de calcul si impozit care rezulta din statul de plata dupa impozitarea tichetelor.



#8 fboji

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 1114 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 01 February 2011 - 01:24 PM

Vezi postareaciprian.c, la Feb 1 2011, 07:28 AM, a spus:

Ma gandesc ca se introduc manual valorile pentru deduceri, venit baza de calcul si impozit care rezulta din statul de plata dupa impozitarea tichetelor.
Asa am procedat si eu. Mai ales ca deducerea personala(ca masura de prevedere :wink: , desi nu-s ferm convinsa ca este OK) am calculat-o in statul de salarii luand in calcul tichetele ca avantaj material (fara sa le includ in venitul brut). Doar impozitul l-am bifat sa fie calculat automat (sa verific daca era bine calculat de mine).
Daca ti se pare simplu ce ai de facut... inseamna ca nu cunosti toate amanuntele Imagine postata



#9 mihaci

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 463 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 12 February 2011 - 10:58 AM

Un salariat are primele luni din 2010 lucrate la firma fara a declara ca functia de baza (functia de baza era la alta firma, la care a incetat apoi contractul de munca), dupa care restul lunilor a declarat functia de baza la firma. Cum fac fisa, fisele fiscale pentru acest salariat si cum face Saga acest lucru? Multumesc



#10 mihaela_cva

    Membru senior

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:craiova
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 12 February 2011 - 05:21 PM

daca iti da acum declaratia ca de la 01.01.2010 nu a lucrat in alta parte si a avut doar la tine angajare, atunci consideri ca are numai functie de baza la tine, faci FF1 corect si diferenta de impozit i-o dai in februarie 2011. Nota contabila se face in baza FF1 corect fata de ce ai retinut in 2010 pe stat.

Am mai citi o data intrebarea, scuze
In cazul asta (primele luni din 2010 lucrate la firma, functia de baza era la alta firma-la care a incetat apoi contractul de munca-dupa care restul lunilor a declarat functia de baza la firma) faci doua FF, una FF2 pentru inceput an, una FF1 pentru sfarsit an
Incearca sa vezi cum face Saga, eu nu lucrez Saga. Daca ai corect datele introduse vei avea FF corecte.

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 12 February 2011 - 05:21 PM




#11 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14153 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 15 February 2011 - 10:41 AM

@mihaci, :smile:

ai topic pt. fise fiscale la capitolul de declaratii, fiind o raportare/declarare... logic, nu ?? de ce nu fol. fct. de cautare si deschizi topic nou la "salarii", cand exista unul deja pe aceasta tema ??

ai primit avertisment public aici : http://www.conta.ro/...opic=40113&st=0
apoi ti-am mai atras atentia, aici : http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...mp;#entry234224
inca o data aici : http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...mp;#entry235221

acum iti suspend dreptul de a posta 30 zile pt. incalcarea repetata a regulamentului privind postarea si ignorarea repetata a avertismentelor unui moderator ! la urmatoarea abatere ti-l suspend de tot ! :thumbup:

topic marcat pt mutare si unire.

@mihaela, cu tot dragul si fara suparare ... raspunzandu-i la un topic postat neregulamentar nu il ajuti decat pe el cu raspunsul, pe moment !!
forumului ii faci un deserviciu fiindca lui @mihaci (si altora ce fac ca el) ii(le) dai un semnal ca e in regula sa ignore regulamentul priv. postarea si avertismentele unui moderator (de vreme ce ii(le) rasp. la un topic in afara regulamentului), mie imi dai de lucru in plus cu mutatul si unitul (ca sa nu se piarda raspunsul tau) si, in final, userul isi pierde dreptul de a posta !
atunci, in ansamblu situatiei, unde este beneficiul pe termen mediu si lung ?? :smile: ce este mai important pt. un contabil : beneficiul de moment aflat intr-un raspuns (pe care il poate obtine si daca posteaza corect) sau deprinderile/calitatile esentiale si de folosit pe termen lung (ordinea, disciplina, rigoarea, respectul, ...) care il vor ajuta toata viata, zi de zi ??

ufff....

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 15 February 2011 - 11:33 AM




#12 mihaela_cva

    Membru senior

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:craiova
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 16 February 2011 - 02:02 AM

ooooops, am calcat pe bec :thumbup: ...scuze, nu se va mai intampla :smile:

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 16 February 2011 - 02:02 AM




#13 alinaig

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 116 Postari:
  • Location:Iasi

Postat 16 February 2011 - 10:18 AM

ce parere aveti de art 6 din 233/2011 cf caruia fisels fiscale priv impoz. pe veniturile din salarii, pentru angajatii care isi desfasoara activitatea in cadrul sediilor secundare inregistrate fiscal, potrivit legii, ca platitoare de salarii si venituri asimilate salariilor, se depun de catre contribuabilul care le=a infiintat la organul fiscal competent pentru administrarea acestuia....cu alti cuvinte societ mama depune ff , dar asta se aplica si pt fisele aferente lui 2010 cu termen la 28.02.2011? va rog , o parere, ceva...ca am sute de angajati....



#14 cornell

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 217 Postari:
  • Gender:Male

Postat 16 February 2011 - 10:25 AM

Vezi postareaalinaig, la Feb 16 2011, 10:18 AM, a spus:

ce parere aveti de art 6 din 233/2011 cf caruia fisels fiscale priv impoz. pe veniturile din salarii, pentru angajatii care isi desfasoara activitatea in cadrul sediilor secundare inregistrate fiscal, potrivit legii, ca platitoare de salarii si venituri asimilate salariilor, se depun de catre contribuabilul care le=a infiintat la organul fiscal competent pentru administrarea acestuia....cu alti cuvinte societ mama depune ff , dar asta se aplica si pt fisele aferente lui 2010 cu termen la 28.02.2011? va rog , o parere, ceva...ca am sute de angajati....


iata o discutie:

http://www.legestart.ro/forum-subiect-fise...-t-10274370.htm
nu vorbi rau despre tine - vei fi aprobat deindata



#15 gabriela berciu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 150 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:arad
  • Interests:pictura

Postat 21 February 2011 - 01:45 PM

buna ziua,

a completat cineva fisele fiscale deja?
eu incerc sa trec data angajarii din 2008 la un angajat cu functie de baza si mi se transforma anul in 2010.
a mai patit cineva asa?
am instalat astazi programul crezand ca am o versiune mai veche si tot asa mi se intampla.
ce pot sa fac?


multumesc mult de tot.



#16 cornell

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 217 Postari:
  • Gender:Male

Postat 21 February 2011 - 01:49 PM

eu incerc sa trec data angajarii din 2008 la un angajat cu functie de baza si mi se transforma anul in 2010.

vezi buton LEGISLATIE la intrarea in program:

ORDIN NR. 2293/ 03.12.2007
pentru aprobarea modelului si continutului fisei fiscale
privind impozitul pe veniturile din salarii

CAP. 3
Date privind perioada angajarii
Rubricile "Data angajarii" si "Data incetarii activitatii" se completeaza, la functia de baza, numai atunci cand aceste situatii se produc in cursul anului fiscal de referinta.
nu vorbi rau despre tine - vei fi aprobat deindata



#17 gabriela berciu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 150 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:arad
  • Interests:pictura

Postat 21 February 2011 - 02:09 PM

iti multumesc frumos

dupa atatea declaratii, cred ca nu mai vad bine............... si numai ce mi-am marit dioptriile.

o zi buna sa aveti.






Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL