Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
raportari 2010 conf. HG 186?1995 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

raportari 2010 conf. HG 186?1995

1 reply to this topic

#1 Anitza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 17 January 2011 - 10:12 AM

Buna ziua .
Am si eu o nelamurire in legatura cu anexa 2 referitoare la fondul de salarii ce se raporteaza conform HG 186/1995.
Eu am facut rost de norme metodologice dar nu ma lamuresc asupra unui lucru.
La randul 17. fond total de salarii - se trece tot ce s-a cheltuit cu slariile pe 2010, inclusiv contributiile angajatorului? ... sau randul 17 trebuie sa fie egal cu suma randurilor 1 - pana la - 16 ?
Multumesc pentru intelegere.

#2 gabrielas

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 17 January 2011 - 05:20 PM

Vezi postareaAnitza, la Jan 17 2011, 10:12 AM, a spus:

Buna ziua .
Am si eu o nelamurire in legatura cu anexa 2 referitoare la fondul de salarii ce se raporteaza conform HG 186/1995.
Eu am facut rost de norme metodologice dar nu ma lamuresc asupra unui lucru.
La randul 17. fond total de salarii - se trece tot ce s-a cheltuit cu slariile pe 2010, inclusiv contributiile angajatorului? ... sau randul 17 trebuie sa fie egal cu suma randurilor 1 - pana la - 16 ?
Multumesc pentru intelegere.

Nu se trec contributiile angajatorului.
Nu se trec nici ind de delegare care sunt la 100113, nici foile de boala care nu sunt platite de unitate.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL