#1
Postat 10 March 2011 - 10:14 PM
#2
Postat 10 March 2011 - 10:22 PM
#3
Postat 10 March 2011 - 11:50 PM
Faci listele cu marfa perisabila, cum ti-a spus Mihaela, pentru fiecare sortiment in parte, cu denumirea marfii, cantitate, PU, valoare, % de perisabilitate, val. marfii calculata cnf. % si scoti din evidenta intreaga marfa, cu precizarea facuta de Mihaela : cheltuiala cu marfa care depaseste limitele admisibile de perisabilitate, din aceasta Hot. antica, veche si de demult , este nedeductibila fiscal si pt. ea se colecteaza TVA.
Dana
#4
Postat 11 March 2011 - 09:04 AM
#5
Postat 11 March 2011 - 01:56 PM
De ex., daca ai 10 oua care se sparg in luna febr., scazi acele oua din gestiune in februarie, pentru ca nu ele nu mai exista, s-au spart, dar trebuie sa vezi cat se admite la deducere din cheltuiala cu ouale sparte si care este val. TVA colectata.
Nu inteleg unde trebuie sa duci inventarele si nici cum doresti sa faci operatiunea pentru anul 2009.
Dana
Similar Topics
Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
---|---|---|---|---|---|
Ce NU se înregistrează în contabilitate în cazul folosirii metodei inventarului intermitent pentru stocurile de materii prime și materiale |
CONTABILITATE STOCURI | Stefan55 |
|
||
Problema CIC |
CONCEDII SI INDEMNIZATII AFERENTE | LiliSacuiu |
|
||
Problema Gestiune - inregistrare perisabilitate |
CONTABILITATE STOCURI | AlexMantello |
|
||
problema ;( |
Arhiva | ada ada |
|
||
Problema contabilitaterugaminte |
CONTABILITATE BANCARA | adysan69 |
|
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi