Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Aptitudini 2011 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Aptitudini 2011

1 reply to this topic

#1 carmenszlwa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 23 June 2011 - 10:59 AM

Salutare tuturor colegilor de suferinta!
Sper ca acest topic nou deschis sa vina in sprijinul tuturor celor ce vor sustine in nov.a.c. examenul de aptitudini. Din punctul meu de vedere este bine ca acesta sa fie singurul loc unde se vor posta intrebari dar si raspunsuri, pentru a fi usor de gasit. Am inteles ca a aparut cartea cu teste pentru acces 2011,insa nu am vazut pe site-ul ceccar. Orice alta sugestie sau propunere care vine in ajutorul nostru este bine primita. Imi doresc sa facem o super echipa pentru a trece cu bine si de acest "hop". Succes tuturor!

#2 carmenszlwa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 23 June 2011 - 11:08 AM

Sper sa va fie de folos cele postate.

Fisiere atasate

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL