Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
CONT SINTETIC SI ANALITIC - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

CONT SINTETIC SI ANALITIC

2 replies to this topic

#1 ulycy78

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 10 August 2011 - 11:22 AM

bUNA ZIUA.
AM SI EU O INTREBARE, PE CONTUL 2133 S-A LUCRAT PANA ACUM PE SINTETIC SI EU AS DORI SA-MI FAC ANALITIC.
cUM POT FACE ASTA SI DACA ESTE POSIBIL CUM TREBUIE SA PROCEDEZ. \
MULTUMESC!

#2 citrom05

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 314 Postari:

Postat 10 August 2011 - 11:43 AM

Sigur ca e posibil, pai il creezi pur si simplu in program.

#3 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 10 August 2011 - 12:02 PM

Depinde de posibilitatile softului folosit:
1) La unele programe de contabilitate exista (pe Administrare) posibilitatea de a transforma orice cont in alt cont (de exemplu contul 2133 in 2133.1); atentie ca noul cont sa fie nefolosit anterior.
2) La alte progame exista o solutie mai buna: posibilitatea defalcarii soldurilor initiale si a rulajelor precedente ale unui cont sintetic (de exemplu 2133) in solduri initiale si rulaje precedente ale conturilor analitice analitice nou infiintate (de exemplu 2133.1, 2133.2 etc.).

Aceasta postare a fost editata de nopris: 10 August 2011 - 12:04 PM

Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL