Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cultivare plante aromatice pentru productie restaurant - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


cultivare plante aromatice pentru productie restaurant


2 replies to this topic

#1 WWITZA

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 18 September 2011 - 12:27 PM

Am un restaurant care a ales sa cumpere condimente la ghiveci pe care urmeaza sa le cultive si sa le foloseasca in productie. Cum se pot face inregistrarile contabile intr-o astfel de situatie?



#2 danaedanae

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 19 September 2011 - 09:24 AM

Vezi postareaWWITZA, la 18 September 2011 - 12:27 PM, a spus:

Am un restaurant care a ales sa cumpere condimente la ghiveci pe care urmeaza sa le cultive si sa le foloseasca in productie. Cum se pot face inregistrarile contabile intr-o astfel de situatie?
Este interesanta problema, eu cred ca incadrez la productie, produs finit, marfa




#3 WWITZA

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 19 September 2011 - 10:42 AM

Vezi postareadanaedanae, la 19 September 2011 - 09:24 AM, a spus:

Vezi postareaWWITZA, la 18 September 2011 - 12:27 PM, a spus:

Am un restaurant care a ales sa cumpere condimente la ghiveci pe care urmeaza sa le cultive si sa le foloseasca in productie. Cum se pot face inregistrarile contabile intr-o astfel de situatie?
Este interesanta problema, eu cred ca incadrez la productie, produs finit, marfa

pai nu pot cuatifica cat o sa obtin din acel ghiveci drept urmare nu pot spune ca sunt 100g sau 300g de condimente si astfel nu le pot pune pe materii prime...si nici nu stiu ce operatii ar trebui sa fac, ca si productie, in momentul care bucatarul se duce si culege cele 10 gr de care nevoie...va rog daca imi puteti explica vreo astfel de varianta.






Similar Topics Collapse

  Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL