Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Data la care produce efectul - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Data la care produce efectul

4 replies to this topic

#1 qflov

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 23 October 2011 - 07:00 PM

Am o modificare de salariu in Revisal. La data la care produce efecte se trece data cand opereza in Revisal sau data cand incepe modificarea (01.11.2011) ?

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 24 October 2011 - 01:24 AM

cand incepe modificarea, ca doar de atunci produce ea efecte.

Revisal-ul e doar o raportare a modificarii. Salariul se schimba din cauza modificarii, nu din cauza Revisal

#3 carmen22

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 24 October 2011 - 01:34 PM

Buna! Am operat modificare spor de vechime la un salariat si apoi am vrut sa modific data la care produce efecte, nu si nu s-a mai putut! Stiti cumva cum se poate face acest lucru? Am observat ca daca nu sunt modificari la salariu sau sporuri nu se mai poate modifica nimic (adica data in cazul meu).

#4 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 25 October 2011 - 12:22 PM

20.
Câmpul „Data la care produce efecte” se completează cu data de la care se consemnează ca fiind valide datele introduse. De exemplu în cazul unei corecții se completează cu data anterioară de la care trebuia să apară datele corecte.

http://www.inspectia...gistruHG500.pdf

Aceasta postare a fost editata de cosmin0304: 25 October 2011 - 12:23 PM

#5 carmen22

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 25 October 2011 - 03:57 PM

Vezi postareacosmin0304, la 25 October 2011 - 12:22 PM, a spus:

20.
Câmpul „Data la care produce efecte” se completează cu data de la care se consemnează ca fiind valide datele introduse. De exemplu în cazul unei corecții se completează cu data anterioară de la care trebuia să apară datele corecte.

http://www.inspectia...gistruHG500.pdf
Am intrat pe corectie, am trecut data anterioara ( ex. trebuia 01.09.2011 si eu am trecut 31.08.2011) si nu s-a modificat nimic in raportul pe salariat - ramas data de 30.09.2011, cea pe care am trecut-o initial! Oricum multumesc pentru raspuns!

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL