Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Cum pot achita aceste contributii? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Cum pot achita aceste contributii?

9 replies to this topic

#1 rowland

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 13 November 2011 - 08:36 AM

Buna dimineata.

Imi puteti spune va rog cum pot achita contributiile pe care le am de platit conform declaratiei 112 pe care am depus-o deja? Am inteles ca pot prin varsamant direct sau prin ordin de plata. As prefera prin varsamant direct sau eventual din contul firmei. Imi puteti da va rog mai multe detalii despre cea mai simpla si rapida metoda?

Va multumesc anticipat

#2 rowland

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 13 November 2011 - 08:56 AM

Citeaza

02. (412)- Contributia individuala de asigurari sociale retinuta de la asigurati
05. (411)- Contributia de asigurari sociale datorata de angajator
06. (416)- Contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorata de angajator
07. (432)- Contributia pentru asigurari sociale de sanatate retinuta de la asigurati
13. (431)- Contributia pentru asigurari sociale de sanatate datorata de angajator
15. (439)- Contributia pentru concedii si indemnizatii de la persoanele juridice sau fizice care au calitatea de angajator
16. (422)- Contributia individuala de asigurari pentru somaj retinuta de la asigurati
17. (421)- Contributia de asigurari pentru somaj datorata de angajator
18. (423)- Contributia angajatorilor la Fondul de garantare pentru plata creantelor salariale

Pentru toate am acelasi cod bugetar: 5502XXXXXX

Imi cer scuze daca par indolenta. Am nevoie de acest sfat de la dumneavoastra. Multumesc

Aceasta postare a fost editata de rowland: 13 November 2011 - 08:58 AM

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 13 November 2011 - 10:43 PM

faceti foaie de varsamant, daca asta va convine mai mult. Intrati pe anaf.ro sectiune programe utile, ordine plata/foi de varsamant si alegeti:
1. BUG.ASIG.SOC.DE STAT SI FD.SPEC.cont RO98TREZ...5502XXXXXXXXX completati cu trez dvs.-pt bugete
2.BUGETUL DE STAT cont RO17TREZ...20470101XXXXX completati cu trez dvs.-pt bugetul de stat=impozit salarii

#4 rowland

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 14 November 2011 - 01:11 PM

D-na Mihaela pot sa va contactez pe id-ul de ym pe care il aveti afisat la profil? Vad ca nu exista optiune de mesaj privat.
Multumesc

#5 rowland

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 14 November 2011 - 06:14 PM

Nu am gasit pe site respectiva rubrica in schimb am reusit sa gasesc si sa trag un programel pentru ordine de plata. Este bun?

Imi poate spune va rog cineva care din obligatiile de plata de mai sus trebuiesc achitate la Bug asig. soc. de stat si care la Bug. de stat?

Va multumesc anticipat.

#6 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 14 November 2011 - 06:58 PM

Cum nu ai gasit pe site-ul anaf-ului programul de FV si OP? Uite aici linkul: http://static.anaf.r...ograme_OPFV.htm
Obligatiile pe care le-ai enumerat mai sus se achita toate in BASS. La BS, dupa cum ti-a spus si Mihaela, se achita imp. pe salar.

Dana

#7 rowland

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 15 November 2011 - 11:55 AM

Ziceam ca nu am gasit exact dupa pasii indicati. Ma asteptam sa gasesc vreo pagina de printat ceva. Programelul l-am gasit. Am completat cele 2 ordine de plata. Pe acestea doua le depun la directia de finante?

Multumesc

#8 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 15 November 2011 - 12:36 PM

Daca ai facut Ordine de plata, acestea se platesc numai la banca la care ai cont deschis, in ziua completarii lor si se listeaza in 2 exemplare.
Daca ai facut 2 Foi de varsamant ( una pt. impozitul pe salar- BS si una pt. BASS -totalul contributiilor pe care le-ai enumerat intr-o postare anterioara, acestea se platesc la Finante, la Trezorerie si se listeaza intr-un singur exemplar.
Totalul contributiilor de pe cele 2 FV sau Ordine de plata trebuie sa-ti fie egal cu totalul contributiilor din Declaratia 112 pt. luna respectiva.

Dana

#9 rowland

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 15 November 2011 - 12:55 PM

Doamna Dana in primul rand va multumesc foarte mult pentru ca ati avut amabilitatea sa ma ajutati desi pun probabil printre cele mai simple si stupide intrebari.

Pe site am vazut ca sunt 2 versiuni: sa inteleg ca pt ordine de plata folosesc versiunea 6 conform OMFP nr.1801/2011, iar pentru foi de varsamant versiunea 1 conform cu: OMFP nr.246/2005? Sau pot folosi pt ambele versiunea 1 care cuprinde si foi de varsamant si ordine de plata? Care este diferenta intre versiunea 6 si versiunea 1 in privinta ordinelor de plata ca amandoua au ordine de plata, insa doar versiunea 1 are si foi de varsamant?

Va multumesc anticipat

Aceasta postare a fost editata de rowland: 15 November 2011 - 01:00 PM

#10 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 15 November 2011 - 06:20 PM

Pt. ambele (OP si FV) se descarca un singur program: Ordine de plata/Foi de varsamant 2011 actualizat in 07.09.2011(OMFP 246/2005 modificat de OMEF 1294/2007).

Dana

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL