Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
venituri din asigurari casco - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

venituri din asigurari casco

5 replies to this topic

#1 guzun

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 23 November 2011 - 06:02 PM

Masina este accidentata
La sociatatea de leasing trebuie sa platesc 6000 euro
Asigurarea casco va acoperii 12000 euro
Masina este amortizata 3 ani.
Dupa suma de 12000 euro trebuie platit impozit pe profit?

#2 Kristina Drienovski

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 23 November 2011 - 07:28 PM

Buna ziua

Nu stiu daca am inteles corect problema:
sc X srl are o masina cumparata in leasing care a avut accident, iar masina accidentata are casco?
Ce reprezinta cei 6000 eur? - rata la leasing ?
Ce reprezinta cei 12.000 eur? - este vorba cumva de dauna totala?

#3 guzun

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 23 November 2011 - 07:40 PM

Vezi postareaKristina Drienovski, la 23 November 2011 - 07:28 PM, a spus:

Buna ziua

Nu stiu daca am inteles corect problema:
sc X srl are o masina cumparata in leasing care a avut accident, iar masina accidentata are casco?
Ce reprezinta cei 6000 eur? - rata la leasing ?
Ce reprezinta cei 12.000 eur? - este vorba cumva de dauna totala?

dauna este totala

#4 guzun

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 23 November 2011 - 08:45 PM

Vezi postareaKristina Drienovski, la 23 November 2011 - 07:28 PM, a spus:

Buna ziua Nu stiu daca am inteles corect problema: sc X srl are o masina cumparata in leasing care a avut accident, iar masina accidentata are casco? Ce reprezinta cei 6000 eur? - rata la leasing ? Ce reprezinta cei 12.000 eur? - este vorba cumva de dauna totala?

dauna este totala
6000 de euro - rest de plata la leasing

#5 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 25 November 2011 - 01:12 AM

vedeti codul fiscal daca veniturile din despagubiri-asigurare sunt impozabile

#6 Kristina Drienovski

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 26 November 2011 - 04:10 PM

Sunt venituri impozabile daca ati aplicat prevederile art. 25 dinCodul Fiscal (Contracte de leasing: (1) În cazul leasingului financiar utilizatorul este tratat din punct de vedere fiscal ca proprietar, în timp ce în cazul leasingului operațional, locatorul are această calitate.
Amortizarea bunului care face obiectul unui contract de leasing se face de către utilizator, în cazul leasingului financiar, și de către locator, în cazul leasingului operațional, cheltuielile fiind deductibile, potrivit art. 24.
(2) În cazul leasingului financiar utilizatorul deduce dobânda, iar în cazul leasingului operațional locatarul deduce chiria (rata de leasing).)

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL