Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Cum inregistrez : sume nerecuperate de la FNUASS - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Cum inregistrez : sume nerecuperate de la FNUASS

3 replies to this topic

#1 dalyna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 07 December 2011 - 09:05 AM

Am primit o instiintare de la CASMB pe 02.12.2011 prin care m-i se aduce la cunostinta faptul ca cererea pt luna iunie nu poate fi luata in considerare intrucat nu ne-am exercitat dreptul in termenul de 90 de zile deci nu mai putem recupera suma de 791 lei care este in soldul lui 4313.2.
Nu am mai avut concedii medicale din 2008 si acum am constatat ca s-a redus termenul de 3 ani in care pot fi solicitate sumele la 90 de zile, deci au dreptate.
As vrea sa stiu cum inregistrez in contabilitate suma care nu mai poate fi recuperata ?
Multumesc.

#2 kmkz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 07 December 2011 - 03:23 PM

Pe cheltuieli nedeductibile.

#3 dalyna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 08 December 2011 - 12:28 PM

Ma intereseaza in ce cont.
Firma plateste impozit pe venit deci nu ma intereseaza daca sunt nedeductibile sau nu.

Multumesc.

#4 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 10 December 2011 - 08:38 PM

658

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul