Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Softurile de raportare bass, fnuas, somaj, sanatate, itm - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Softurile de raportare bass, fnuas, somaj, sanatate, itm

3 replies to this topic

#1 danbonta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 202 Postari:

Postat 28 December 2011 - 10:56 AM

Buna ziua,

Caut programele de raportare pentru anii 2006, 2007, 2008, 2009, 2010. Va rog, in masura in care puteti, postati cate un link, pentru oricare din programele mentionate (in subiect) sau anii mentionati.

Sunt bune si daca vin pe mail la adresa mailpentrusiteuri_at_yahoo.com.

Inca nu am renuntat la cautare dar ar fi foarte buna o mana de ajutor.

Multumesc mult.
Timpul este cel mai bun profesor, din pacate el isi omoara toti elevii.

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 28 December 2011 - 07:57 PM

daca nu gasesti la nimeni, va trebui sa folosesti un prg. de conta care genera automat decl. cu pricina in anii resp.
deci, eu te sfatuiesc asa :
1. incearca sa negociezi cu Saga sa iti dea toate versiunile prg. pt acesti ani
sau
2. incearca sa te "asociezi" cu cineva care lucra cu Saga la anii aceia fiindca daca pers. are salvate versiunile mai vechi, iti poate introduce firma, baga salariatii si scoate decl. an dupa an, asa cum au fost modificate ele.

probabil ca fac acest lucru si alte soft-uri de conta, insa eu nu le cunosc si de aceea iti spun doar de Saga (lucrez cu el de ani de zile si stiu ce poate).

:biggrin:

#3 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 17 January 2012 - 11:20 PM

desi e cam tarziu raspunsul vin cu o completare la pct 1.
Saga nu pastreaza niciodata vesiunile vechi de program.
Se gaseste pe net ( google ) prgogramul cas aferent acelor ani.

#4 mariana_flo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 206 Postari:
  • Interests:vreau sa fiu la curent cu noutatile in domeniu

Postat 18 January 2012 - 12:46 AM

eu mai am softurile arhivate. Daca te mai intereseaza, da-mi o adresa de mail sa ti le trimit. Aici nu reusesc sa le descarc

EDITEZ:

nu vazusem adresa de mail. Mai ai nevoie de softuri?

Aceasta postare a fost editata de mariana_flo: 18 January 2012 - 12:47 AM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL