Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
BANI CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

BANI CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE

1 reply to this topic

#1 2lk

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 21 Postari:

Postat 09 February 2012 - 09:14 AM

Buna ziua,

Lucrez la un SA care a hotarat, prin contract la nivel de unitate, sa se acorde suma de 100 lai (net) angajatilor care-si sarbatoresc ziua de nastere ! Cum o interpretez ? Se impoziteaza? Se trece in stat ? Se deduce ... cum se inregistreaza ?

Multumesc anticipat !

#2 Dinu George

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 367 Postari:

Postat 01 March 2012 - 11:03 AM

Vezi postarea2lk, la 09 February 2012 - 09:14 AM, a spus:

Buna ziua,

Lucrez la un SA care a hotarat, prin contract la nivel de unitate, sa se acorde suma de 100 lai (net) angajatilor care-si sarbatoresc ziua de nastere ! Cum o interpretez ? Se impoziteaza? Se trece in stat ? Se deduce ... cum se inregistreaza ?

Multumesc anticipat !

Este o prima obisnuita, deci intra normal in brutul din salarii la care se retin toate contributiile si impozitul. (nu este nici ajutor social, nu este nici pt.copii angajatilor, nici pentru angajate de 8 martie......).

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL